Libnet.ro
UNICEF

07:31

Jurnalistul Alexandru Cautis va candida din partea PSD la alegerile parlamentare: Nu ma detestati ca ma pun la incercare astfel. Sper sa nu-mi fie sila de mine

Adevărul Adevărul,
Jurnalistul Alexandru Cautis va candida din partea PSD la alegerile parlamentare: Nu ma detestati ca ma pun la incercare astfel. Sper sa nu-mi fie sila de mine

Jurnalistul Alexandru Cautis a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca va candida pe lista PSD Constanta la alegerile parlamentare din 11 decembrie. continuă pe Adevărul

Jurnalistul Alexandru Cautis va candida pe listele PSD la alegerile parlamentare

Jurnalistul Alexandru Cautis a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din decembrie, din partea PSD, pe listele PSD din Constanta. De ce PSD? Eu m-am dus la ei. Am vrut.

Jurnalistul Alexandru Cautis, candidat pe listele PSD Constanta. Vreti sa ma urasc doar fiindca voi ma urati brusc?

Jurnalistul Alexandru Cautis a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din partea PSD Constanta, spunand ca el a fost cel care i-a cerut acest lucru liderului filialei constantene, Felix Stroe.

Ziaristul Alexandru Cautis va candida la Parlamentare pe listele PSD: Eu cu mine ma voi lupta mai tare in noua postura decat cu oricare pesedist, penelist, pepi...masist

Ziaristul Alexandru Cautis fost Kamizake, actualmente invitat semi-permanent la Realitatea TV) a anuntat pe contul sau de Facebook ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Constanta.

Pupat Piata Independentei! Ziaristul Alexandru Cautis va candida pe listele PSD la alegerile parlamentare:Eu am solicitat acest lucru, nu invers!

Ziaristul Alexandru Cautis a anuntat pe Facebook ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Constanta. Asta dupa ce, o lunga perioada de timp, jurnalistul a sustinut ca se bate cu hidra.

Victor Ponta, nemultumit de candidatura jurnalistului Alexandru Cautis pe listele PSD: Eu zic sa nu ii stricam, sa ramana cu deontologii

Ziaristul Alexandru Cautis a anuntat pe Facebook ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Constanta. Asta dupa ce, o lunga perioada de timp, jurnalistul a sustinut ca se bate cu hidra.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Nu il avem pe liste pe Alexandru Cautis. Listele le semnez eu, iar grila este foarte dura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la Antena 3, ca ziaristul Alexandru Cautis, care a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Constanta, nu se afla deocamdata pe listele de candidati ale partidului. Nici dl Cautis, nici dna Lavinia Sandru. Am vazut si eu ca se da ca stire . ) Listele le semnez eu si grila este foarte dura, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea: Nu il avem pe liste pe Alexandru Cautis. Nici pe Lavinia Sandru

Nu il avem, pe liste, nici pe Alexandru Cautis, nici pe Lavinia Sandru, a declarat luni presedintele PSD. Listele se semneaza de catre presedintele partidului. Ar fi cel putin ciudat, daca nu.

VIDEO Pe cine a invitat Gorghiu sa candideze din partea PNL - De la afirmatia halucinanta a lui Denise Rifai despre Al-Qaeda si poporul ales la emisiunea Acces Direct a Simonei Gherghe cu ceara din urechile unei invitate

Realizatoarele TV Denise Rifai Realitatea TV) si Simona Gherghe Antena 1) au fost invitate de presedintele PNL Alina Gorghiu sa candideze pe listele liberalilor la alegerile parlamentare din decembrie, potrivit declaratiei lui Gorghiu la Antena 3 sambata seara. Rifai a spus in iunie 2015, in contextul atacului terorist asupra redactiei Charlie Hebdo, ca nu s-a dovedit pana acum faptul ca ar fi musulmani in spatele Al-Qaeda. La randul sau, Gherghe a realizat controversata emisiune Acces Direct care a socat prin umilirea invitatei sale, Ioana Tufaru, ajungandu-se la a arata pe post ceara din urechi a acesteia. 15 Ce a spus luni Gorghiu despre candidatura lui Rifai. 04 Denise Rifaia scris pe pagina ei de Facebookca nu s-a decis in privinta candidaturii.

Gest unic de apreciere din partea celor de la Red Hot Chili Peppers: Trupa a cantat in fata hotelului impreuna cu fanii (VIDEO)

Cateva sute de fani ai trupei rock din Statele Unite, Red Hot Chili Peppers, s-au strans in fata hotelului din Bologna unde acestia erau cazati pentru a putea sa isi vada.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )