Libnet.ro
UNICEF

10:15

Jurnalistul Alexandru Cautis va candida pe listele PSD la alegerile parlamentare

Antena3 Antena3,
Jurnalistul Alexandru Cautis va candida pe listele PSD la alegerile parlamentare

Jurnalistul Alexandru Cautis a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din decembrie, din partea PSD, pe listele PSD din Constanta. De ce PSD? Eu m-am dus la ei. Am vrut. continuă pe Antena3

Jurnalistul Alexandru Cautis va candida din partea PSD la alegerile parlamentare: Nu ma detestati ca ma pun la incercare astfel. Sper sa nu-mi fie sila de mine

Jurnalistul Alexandru Cautis a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca va candida pe lista PSD Constanta la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Jurnalistul Alexandru Cautis, candidat pe listele PSD Constanta. Vreti sa ma urasc doar fiindca voi ma urati brusc?

Jurnalistul Alexandru Cautis a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din partea PSD Constanta, spunand ca el a fost cel care i-a cerut acest lucru liderului filialei constantene, Felix Stroe.

Victor Ponta, nemultumit de candidatura jurnalistului Alexandru Cautis pe listele PSD: Eu zic sa nu ii stricam, sa ramana cu deontologii

Ziaristul Alexandru Cautis a anuntat pe Facebook ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Constanta. Asta dupa ce, o lunga perioada de timp, jurnalistul a sustinut ca se bate cu hidra.

Pupat Piata Independentei! Ziaristul Alexandru Cautis va candida pe listele PSD la alegerile parlamentare:Eu am solicitat acest lucru, nu invers!

Ziaristul Alexandru Cautis a anuntat pe Facebook ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Constanta. Asta dupa ce, o lunga perioada de timp, jurnalistul a sustinut ca se bate cu hidra.

Ziaristul Alexandru Cautis va candida la Parlamentare pe listele PSD: Eu cu mine ma voi lupta mai tare in noua postura decat cu oricare pesedist, penelist, pepi...masist

Ziaristul Alexandru Cautis fost Kamizake, actualmente invitat semi-permanent la Realitatea TV) a anuntat pe contul sau de Facebook ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Constanta.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Nu il avem pe liste pe Alexandru Cautis. Listele le semnez eu, iar grila este foarte dura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la Antena 3, ca ziaristul Alexandru Cautis, care a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Constanta, nu se afla deocamdata pe listele de candidati ale partidului. Nici dl Cautis, nici dna Lavinia Sandru. Am vazut si eu ca se da ca stire . ) Listele le semnez eu si grila este foarte dura, a spus Dragnea.

Cazul jurnalistului Alex Cautis: A facut o ancheta despre hotiile lui Dragnea, pe care apoi l-a acuzat ca i-a scos emisiunea de pe post, dar candideaza pe listele PSD la alegeri

Ziaristul Alexandru Cautis fost Kamizake, actualmente invitat semi-permanent la Realitatea TV) a anuntat pe contul sau de Facebook ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Constanta. Decizia este surprinzatoare in contextul in care Cautis l-a acuzat in luna octombrie 2015 pe seful PSD Liviu Dragnea ca s-ar fi aflat in spatele deciziei de a ii scoate de pe post emisiunea de la Realitatea TV, dupa ce a realizat o ancheta despre hotiile pe care Dragnea le-ar fi facut in judetul Teleorman.

Liviu Dragnea: Nu il avem pe liste pe Alexandru Cautis. Nici pe Lavinia Sandru

Nu il avem, pe liste, nici pe Alexandru Cautis, nici pe Lavinia Sandru, a declarat luni presedintele PSD. Listele se semneaza de catre presedintele partidului. Ar fi cel putin ciudat, daca nu.

Anunt important facut de Liviu Dragnea: PSD depune marti, la BEC, listele cu semnaturi pentru alegerile parlamentare

Partidul Social Democrat va depune marti, in jurul orei 12,00, la Biroul Electoral Central, listele cu semnaturi pentru alegerile parlamentare, a anuntat duminica presedintele formatiunii, Liviu.

Indiferent de partid, politicienii vor forma viitorul Parlament al Romaniei si de prioritatile lor va depinde sanatatea noastra. Vlad Voiculescu anunta ca nu va candida la alegerile parlamentare

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a anuntat sambata ca nu va candida la alegerile parlamentare. Ministrul a precizat ca a acceptat invitatatia de lansare a programului de guvernare a PNL, dar ca p.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )