Libnet.ro
UNICEF

07:45

Liviu Dragnea: Nu il avem pe liste pe Alexandru Cautis. Nici pe Lavinia Sandru

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Nu il avem pe liste pe Alexandru Cautis. Nici pe Lavinia Sandru

Nu il avem, pe liste, nici pe Alexandru Cautis, nici pe Lavinia Sandru, a declarat luni presedintele PSD. Listele se semneaza de catre presedintele partidului. Ar fi cel putin ciudat, daca nu. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, la Antena 3: Nu il avem pe liste pe Alexandru Cautis. Listele le semnez eu, iar grila este foarte dura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la Antena 3, ca ziaristul Alexandru Cautis, care a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Constanta, nu se afla deocamdata pe listele de candidati ale partidului. Nici dl Cautis, nici dna Lavinia Sandru. Am vazut si eu ca se da ca stire . ) Listele le semnez eu si grila este foarte dura, a spus Dragnea.

Victor Ponta, nemultumit de candidatura jurnalistului Alexandru Cautis pe listele PSD: Eu zic sa nu ii stricam, sa ramana cu deontologii

Ziaristul Alexandru Cautis a anuntat pe Facebook ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Constanta. Asta dupa ce, o lunga perioada de timp, jurnalistul a sustinut ca se bate cu hidra.

Jurnalistul Alexandru Cautis, candidat pe listele PSD Constanta. Vreti sa ma urasc doar fiindca voi ma urati brusc?

Jurnalistul Alexandru Cautis a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din partea PSD Constanta, spunand ca el a fost cel care i-a cerut acest lucru liderului filialei constantene, Felix Stroe.

Jurnalistul Alexandru Cautis va candida pe listele PSD la alegerile parlamentare

Jurnalistul Alexandru Cautis a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din decembrie, din partea PSD, pe listele PSD din Constanta. De ce PSD? Eu m-am dus la ei. Am vrut.

Jurnalistul Alexandru Cautis va candida din partea PSD la alegerile parlamentare: Nu ma detestati ca ma pun la incercare astfel. Sper sa nu-mi fie sila de mine

Jurnalistul Alexandru Cautis a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca va candida pe lista PSD Constanta la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Pupat Piata Independentei! Ziaristul Alexandru Cautis va candida pe listele PSD la alegerile parlamentare:Eu am solicitat acest lucru, nu invers!

Ziaristul Alexandru Cautis a anuntat pe Facebook ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Constanta. Asta dupa ce, o lunga perioada de timp, jurnalistul a sustinut ca se bate cu hidra.

Ziaristul Alexandru Cautis va candida la Parlamentare pe listele PSD: Eu cu mine ma voi lupta mai tare in noua postura decat cu oricare pesedist, penelist, pepi...masist

Ziaristul Alexandru Cautis fost Kamizake, actualmente invitat semi-permanent la Realitatea TV) a anuntat pe contul sau de Facebook ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Constanta.

Liviu Dragnea, intrebat de ce PSD nu are o propunere de prim ministru: De ce sa ne foim noi care e mai bun de prim ministru? Poate castiga USR-ul alegerile

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, la Antena 3, intrebat de ce partidul sau nu are o propunere de prim ministru, ca De ce sa ne foim noi care e mai bun de prim ministru?Poate castiga USR-ul alegerile, cu 40%. Intrebat si daca este deranjat de faptul ca Partidul Romania Unita defileaza in campanie cu propunerea ca Victor Ponta sa fie premier, Dragnea a raspuns ca PRU s-a inspirat de la PNL. PNL nu are nimic, spune doar Nu avem program, il vrem pe Ciolos prim ministru.

Nicusor Dan, atac la Liviu Dragnea: Vorbeste de funie in casa spanzuratului. ii amintesc ca este condamnat penal definitiv

Liderul USR Nicusor Dan ii raspunde lui Liviu Dragnea, dupa acuzatia ca partidul pe care il conduce ar strange semnaturi cu ajutorul PNL. Presedintele PSD Liviu Dragnea ne-a acuzat ca.

Liviu Dragnea spune ca ministrii tehnocrati s-au specializat in a fi aroganti si ii cere lui Dacian Ciolos sa faca publice limitele mandatului pentru negocierea cumpararii Cuminteniei Pamantului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a acuzat duminica seara, la Antena 3, pe ministrii tehnocrati ca s-au specializat in a fi aroganti si i-a transmis lui Dacian Ciolos ca Daca mai poate, sa incerce sa fie asa cum era atunci, in zilele dinaintea investirii. Eu plecand de la ideea, poate proasta, ca, poate la influenta unora, a inceput sa patineze catre aceasta zona de influenta politica si nesincera. Dragnea i-a transmis premierului si ca Un Guvern tehnocrat, fara legitimitate, nu poate cu doua luni inainte de alegeri sa vanda societati nationale strategice - Aeroportul Otopeni, Hidroelectrica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )