Libnet.ro
UNICEF

16:30

Justin Bieber, acuzat de viol. Victima descrie in amanunt incidentul

Adevărul Adevărul,
Justin Bieber, acuzat de viol. Victima descrie in amanunt incidentul

Weekendul acesta nu a fost unul bun pentru artist. Cantaretul de 26 de ani s-a trezit acuzat de viol intr-o postare pe social media Acuzatoarea, pe nume Danielle si-a dat doar numele mic), a facut sambata o postare cat se poate de detaliata in care a povestit incidentul despre care pretinde ca s-a petrecut in noaptea de spre 10 martie 2014, la Four Seasons Hotel din Austin, Texas. continuă pe Adevărul

Cine sunt tinerele care il acuza pe Justin Bieber de viol

Acuzatiile de viol lansate in weekend de pe un cont de Twitter anonim, au fost negate de Justin Bieber, informeaza BBC.

Justin Bieber a fost acuzat de abuz sexual Cantaretul neaga acuzatiile cu dovezi

Cantaretul Justin Bieber a fost acuzat de abuz sexual, o femeie sustinand ca a fost agresata de catre acesta in martie 2014, iar o alta in 2015, relateaza The Guardian si Mediafax.

O super vedeta din America, acuzata de viol. Victima a povestit detaliat incidentul. Fanii sunt socati

Sambata, o femeie pe nume Danielle, a povestit pe o retea sociala ca ar fi fost agresata de Justin Bieber pe data de 9 martie 2014, in hotelul Four Season din Austin, Texas. Agresiunea a fost detaliata de tanara pe reteaua sociala si a strans mii de reactii, unele pro, unele contra.

Doua femei l-au acuzat pe Justin Bieber de hartuire sexuala. M-a pus sa promit ca nu spun nimic, iar in caz contrar as putea avea probleme legale

Justin Bieber se afla in mijlocul unei controverse dupa ce a fost acuzat de doua femei ca le-a hartuit sexual. Acestea au sustinut prin intermediul unor postari pe Twitter cum ca celebrul cantaret in.

Doua femei il acuza pe Justin Bieber de agresiune sexuala. Ce au povestit si cum se apara cantaretul

Justin Bieber 26 de ani) este acuzat de hartuire sexuala de doua femei, insa cantaretul neaga afirmatiile si spune ca va lua masurile legale necesare pentru a stopa defaimarea sa.

Tanar in varsta de 19 ani retinut pentru viol. Victima acestuia este o minora de 12 ani

Politistii din Cugir l-au retinut pe un tanar care este banuit de viol. Acesta ar fi constrans o minora, in varsta de 12 ani, sa intretina cu el raporturi sexuale.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )