Libnet.ro
UNICEF

22:30

Justin Timberlake a interpretat live single-ul TKO in emisiunea lui Ellen DeGeneres! Vezi aici momentul!

Devorator Monden Devorator Monden,
Justin Timberlake a interpretat live single-ul TKO in emisiunea lui Ellen DeGeneres! Vezi aici momentul!

Probabil in momentul de fata Justin Timberlake este unul dintre cei mai ocupati oameni ai planetei! Comebackul sau in muzica a starnit valva in randul publicului de pretutindeni, artistul fiind nevoit acum sa faca fata cererilor de a aparea la diferite evenimente si de a sustine numeroase recitaluri pentru a-si incanta fanii cu noile sale . continuă pe Devorator Monden

Rihanna a interpretat live piesa What Now la show-ul lui Alan Carr! Vezi aici prestatia artistei!

Frumoasa cantareata din Barbados a fost prezenta in platoul celebrului show, Alan Carr aniversand in ziua vizitei Rihannei faptul ca ajuns la emisiunea cu numarul 100. Diva de culoare a purtat o jacheta in alb cu negru, pantofi albi cu tocuri ametitoare si o pereche de leggings din piele care ii scoteau formele in evidenta.

HOT! Justin Timberlake lanseaza astazi albumul The 20/20 Experience: 2 of 2! Asculta aici albumul full!

Continuarea albumului The 20/20 Experience, declarat cel mai bine vandut album al anului 2013, soseste astazi, 30 septembrie, in bratele noastre. Noul material al lui Justin Timberlake a fost produs si compus in colaborare cu bunul prieten si colaborator al artistului, Timbaland. De pe The 20/20 Experience: 2 of 2, pe care cantaretul l-a descris .

Katy Perry a interpretat live in premiera o noua piesa la iTunes Festival By The Grace Of God!

30 septembrie a fost ultima zi a editiei din acest an a festivalului iTunes din Londra. Unul dintre cele mai asteptate recitaluri a avut loc aseara, Katy Perry urcand pe scena si interpretand live cele mai cunoscute piese ale sale. Pe langa acestea, artista americana a cantat in premiera si un nou track de pe .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )