Libnet.ro
UNICEF

06:00

Juventus si Barcelona intregesc tabloul sferturilor de finala in Liga Campionilor

Antena3 Antena3,
Juventus si Barcelona intregesc tabloul sferturilor de finala in Liga Campionilor

Juventus Torino a reusit un meci aproape de perfectiune pe terenul Borussiei Dortmund, pe care a invins-o cu scorul de 3-0, calificandu-se astfel in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la. continuă pe Antena3

Liga Campionilor: Atletico si Simeone merg in sferturi dupa lovituri de departajare (4-3)/ AS Monaco o elimina pe Arsenal (0-2)

Am avut o seara interesanta de Liga Campionilor cu madrilenii lui Diego Simeone in prim plan. Atletico a castigat returul cu 1-0 0-1 in tur) cu Leverkusen si s-a ajuns la prelungiri si lovituri de departajare. Portarii au fost la mare inaltime, trei jucatori ai nemtilor au ratat si Atletico se califica in sferturi. Arsenal a sperat pana in ultima clipa intr-o calificare miraculoasa pe terenul celor de la AS Monaco dupa ce au pierdut pe teren prorpiu cu 3-1. Miracolul a fost aproape, londonezii castigand cu 2-0, insuficient insa si monegascii merg in fazele superioare.

LIVE Champions League: Barcelona-Manchester City 1-0 si Borussia-Juventus 0-2

Tabloul sferturilor de finala in Champions League va fi completat in urma celor doua meciuri de miercuri seara, Barcelona-Manchester City si Borussia-Juventus, meciuri care vor fi live text pe onlinesport. ro dupa ora 21:45.

Champions League: Barcelona-Manchester City 1-0 si Borussia-Juventus 0-3

Tabloul sferturilor de finala in Champions Leaguea fostcompletat in urma celor doua meciuri de miercuri seara, Barcelona-Manchester City si Borussia-Juventus, meciuri care au fostlive text pe onlinesport. ro dupa ora 21:45.

Liga Campionilor: Barcelona - City si Dortmund - Juventus, ultimele dueluri din optimi

Optimile Ligii Campionilor se incheie, miercuri, cu meciurile de pe Camp Nou, respectiv BVB Stadion. Patru dintre cele mai puternice cluburi ale Europei vor lupta pentru ultimele doua locuri din sferturi.

Atletico Madrid continua in Liga Campionilor dupa lovituri de departajare cu Leverkusen

Finalista in editia precedenta a competitiei, Atletico Madrid s-a calificat cu sansa in faza sferturilor de finala, dupa ce a invins pe Bayer Leverkusen cu 3-2 dupa loviturile de departajare.

Liga Campionilor: Arsenal vrea sa scrie istorie cu Monaco. Atletico, invinsa, dar favorita

Optimile Ligii Campionilor se apropie de sfarsit, iar ultimele patru sfertfinaliste se vor decide marti si miercuri. Unele cu sanse reale, precum Monaco sau Barcelona, iar altele cu sanse matematice, precum Borussia, cele opt echipe se pregate .

Liga Campionilor, optimi, meciurile de astazi: Atletico spera, Arsenal, in misiune imposibila la Monaco

In aceasta seara se vor afla alte doua echipe calificate in sferturile Ligii Campionilor. De la ora 21. 45, Arsenal va incerca imposibilul la Monaco, iar Atletico spera sa-si continue parcursul in competitia unde sezonul trecut a ajuns pana in finala, dar trebuie sa intoarca rezultatul de la Leverkusen, cu Bayer.

VIDEO Meciuri dramatice in Liga Campionilor: Atletico Madrid castiga la lovituri de departajare, Arsenal, la un gol distanta de o minune

Atletico Madrid si AS Monaco s-au calificat in sferturile Ligii Campionilor, dupa ce au reusit sa le elimine pe Bayer Leverkusen, respectiv Arsenal Londra.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )