Libnet.ro
UNICEF

01:06

Juventus Bucuresti si-a asigurat promovarea in Liga 1

Online Sport Online Sport,
Juventus Bucuresti si-a asigurat promovarea in Liga 1

Echipa Juventus Bucuresti, liderul din liga secunda, si-a asigurat, matematic, promovarea in Liga 1 dupa victoria obtinuta, duminica, pe teren propriu, contra celor de la CS Balotesti, scor 3-1. continuă pe Online Sport

Juventus Bucuresti a promovat in Liga I

Juventus Bucuresti, liderul Ligii a II-a de fotbal, a promovat in primul esalon dupa ce UTA Batrana Doamna, ocupanta locului 3, a fost invinsa duminica in deplasare de Dunarea.

Liderul Ligii a II-a, Juventus Bucuresti, si-a asigurat promovarea dupa ce a obtinut o victorie, iar UTA a fost invinsa

Formatia Juventus Bucuresti a promovat in Liga I dupa ce a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa CS Balotesti, si UTA Batrana Doamna, ocupanta locului trei, a pierdut in fata Dunarii Calarasi, scor 0-1, in etapa a 32-a a esalonului secund.

Liga 2: Juventus Bucuresti a promovat in Liga 1

Juventus Bucuresti, liderul Ligii a II-a de fotbal, a promovat in primul esalon dupa ce UTA Batrana Doamna, ocupanta locului 3, a fost invinsa duminica in deplasare de Dunarea Calarasi cu scorul de 1-0 1-0), intr-un meci din cadrul etapei a 32-a, informeaza Agerpres.

Juventus Bucuresti, PRIMA ECHIPA promovata din liga secunda

Juventus Bucuresti este prima echipa care a promovat in Liga 1. Liderul Ligii II-a a reusit sa promoveze in primul esalon dupa ce ocupanta locului 3, UTA Batrana Doamna, a pierdut in.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )