Libnet.ro
UNICEF

09:45

Kanal D, amendat pentru violenta de limbaj si obscenitate in mai multe emisiuni, intre care WOWbiz

Adevărul Adevărul,
Kanal D, amendat pentru violenta de limbaj si obscenitate in mai multe emisiuni, intre care WOWbiz

CNA a amendat Kanal D cu 15. 000 de lei, pentru violenta de limbaj si comportament obscen in mai multe emisiuni, intre care WOWbiz, un membru al Consiliului, Dorina Rusu, afirmand ca i se pare ca unele programe de la aceasta televiziune sunt un fel de bordel, gradina zoologica si casa de nebuni. continuă pe Adevărul

Criza de posturi titularizabile in invatamantul buzoian. Cele mai multe catedre sunt disponibile pentru invatatori

Potrivit Inspectoratului Scolar, anul acesta sunt doar 62 de locuri titularizabile in judetul Buzau, cele mai multe catedre disponibile, in numar de 17, fiind pentru invatatori. in schimb, oferta este foarte redusa pentru celelalte materii, fiecare avand doar cate doua sau trei catedre titularizabile in tot judetul.

Un sindicat activ in cadrul Radioului public reclama mai multe contracte pentru servicii semnate in ultimele luni de conducerea institutiei

Un sindicat activ in cadrul Radioului Public a sesizat mai multe institutii, inclusiv DNA, Avocatul Poporului si Presedintia Romaniei, cerand sa cerceteze legalitatea mai multor atribuiri de contracte de catre Radio Romania, in ultima perioada. Sindicatul Profesionistilor din Media si Cultura Romana SPMCR) sustine, intr-un comunicat de presa, ca desi Societatea Romana de Radiodifuziune a terminat anul trecut cu profit de peste un milion de euro, rezultatul financiar ar tine de o masinatie financiara, nu de un management performant.

Pedeapsa record la Tribunalul Vaslui: 21 de ani de inchisoare pentru proxenetul care a transformat mai multe minore din centrele de plasament in sclave sexuale

Vasluianul Radu Duta, zis Bureata, a fost condamnat astazi de Tribunalul Vaslui la 21 ani si patru luni inchisoare pentru comiterea a sase infractiuni de trafic de minore. Un alt vasluian, Viorel Rusu, urmarit internationat intr-un alt dosar, a fost condamnat la zece ani de inchisoare.

Tariceanu, dupa intalnirea cu oficialii straini: Au fost abordate mai multe teme, intr-o maniera deschisa

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a explicat, in urma discutiilor avute cu oficialii straini, ca au fost abordate mai multe subiecte, intr-o maniera deschisa. Au fost curiosi sa.

Bacau: Un seif cu mai multe documente in folii de plastic a fost descoperit pe fundul unui lac

Un seif in care se aflau mai multe documente in folii din plastic a fost gasit pe fundul lacului Insula de Agrement din municipiul Bacau, odata cu golirea barajului de pe raul Bistrita, conform.

Accident grav pe DN1. O persoana a murit si mai multe sunt ranite

O persoana a murit si mai multe au fost ranite intr-un accident produs, luni dupa-amiaza, pe DN 1, in judetul Brasov, dupa ce un autocar in care se aflau 25 de pasageri a fost lovit de o autoutilitara, relateaza Mediafax.

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 11-17 mai

Iata Horoscopul Astrocafe. ro pentru saptamana 11-17 mai 2015. Berbec - Armonia este prezenta in ambientul tau, fie ca este vorba despre atmosfera frumoasa din familie, fie ca este vorba despre reusite.

Un turist, amendat pentru ca facea plaja in incinta sitului Sarmizegetusa Regia

Un turist din Bucuresti a fost amendat cu 250 de lei de jandarmii montani, pentru ca facea plaja pe o patura in incinta sitului arheologic Sarmizegetusa Regia, informeaza Mediafax.

VIDEO Avanpremiera Cannes si interviu cu Corneliu Porumboiu: Ma intereseaza ca filmul meu sa fie vazut si distribuit in cat mai multe tari

E prima oara dupa multa vreme cand Cannes-ul se deschide cu o drama sociala franceza si nu cu o productie americana comerciala. Poate pentru ca festivalul are un nou director? Totusi, intre 13 si 24 mai vedetele se vor calca pe picioare pentru ca trendul e chiar acesta: in acest an si cineastii europeni s-au dedulcit la filme in engleza si la staruri.

Una dintre cele 7 minuni ale Antichitatii va fi reconstruita: A fost vreme de mai multe secole cea mai inalta cladire

Consiliul suprem pentru antichitati din Egipt a avizat favorabil noul proiect al presedintelui Abdel Fattah Al-Sissi ce consta in reconstruirea celebrului Far din Alexandria, informeaza.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )