Libnet.ro
UNICEF

23:00

Karolina Pliskova, inaintea finalei cu Simona Halep: Simt ca este suprafata ei, dar am mai invins-o pe zgura

Hotnews Hotnews,
 Karolina Pliskova, inaintea finalei cu Simona Halep: Simt ca este suprafata ei, dar am mai invins-o pe zgura

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova a declarat, duminica, dupa ce s-a calificat in finala turneului de la Roma, ca meciul pentru trofeu cu Simona Halep va fi foarte dificil, romanca fiind o luptatoare. Ea a mentionat ca simte sa zgura este suprafata lui Halep, insa a adaugat ca a invint-o totusi pe romanca pe o astfel de suprafata. continuă pe Hotnews

WTA Roma: Simona Halep o va intalni pe Karolina Pliskova in finala - Care este scorul meciurilor directe

Turneul de la Roma va avea parte de o finala intre primele doua favorite ale tabloului feminin, Simona Halep 1) urmand sa o intalneasca pe Karolina Pliskova cap de serie numarul 2 si campioana en-titre). Partida se va disputa luni, de la ora 15:30, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO WTA Roma: Karolina Pliskova, campioana en titre, s-a calificat in optimi (Rezultatele zilei)

Favoritele nu au avut probleme, miercuri, la Roma. Simona Halep cap de serie nr. 1), Karolina Pliskova 2, detinatoarea trofeului) si Elina Svitolina 4) au obtinut calificarea in optimi. Cele mai importante nume care au parasit competitia sunt Belinda Bencic 6) si Venus Williams invinsa in primul tur de Victoria Azarenka).

Simona Halep Garbine Muguruza 6-3, 4-6, 6-4. Simona Halep, calificare dramatica in finala de la Roma

UPDATE, ora 15:30 Simona Halep se califica in finala de la Roma dupa o super victorie in fata ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-2, 4-6, 6-4. Urmeaza invingatoarea dintre Marketa Vondrousova si Karolina Pliskova in ultimul act. Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma. Un nou break Muguruza. Game .

Karolina Pliskova, adversara Simonei Halep in finala turneului WTA de la Roma

Jucatoarea ceha de tenis Karolina Pliskova, detinatoarea titlului, va fi adversara Simonei Halep in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de 2. 290 dolari, programata luni la Foro Italico.

WTA Roma: Karolina Pliskova, detinatoarea trofeului, s-a calificat in sferturi

Karolina Pliskova campioana en titre si a doua favorita) s-a calificat, vineri, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

De ce a castigat Simona Halep partida cu Muguruza. Observatia specialistului in tenis

Simona Halep s-a calificat in finala de la WTA Roma dupa ce a avut o prestatie absolut impresionanta contra ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-3, 4-6, 6-4 scor final, iar Simona este la a treia finala consecutiva din acest an, dar si la a 13-a victorie consecutiva. De ce a castigat Simona Halep partida cu .

Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria cu Putintseva. Oamenilor nu le-a venit sa creada

Simona Halep a jucat astazi, de la ora 13:00, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma. Aici a infruntat-o pe Yulia Putintseva, locul 30 in clasamentul WTA, in prima partida programata pe central. Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria cu Putintseva De altfel, este a doua confruntare directa dintre cele .

Simona Halep, veste excelenta inainte de Roland Garros. Cea mai periculoasa adversara este out

Simona Halep a primit o veste excelenta, chiar inainte de Roland Garos. A scapat de una dintre cele mai periculoase adversare. Jucatoarea japoneza Naomi Osaka, laureata ultimei editii a US Open, nu va participa la turneul de Mare Slem de la Roland Garros, care va avea loc intre 27 septembrie si 11 octombrie, din cauza .

Simona Halep, lovitura meciului in victoria superba cu Muguruza. A ridicat fanii in picioare

Simona Halep s-a calificat in finala de la WTA Roma dupa o prestatie absolut impresionanta contra ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-3, 4-6, 6-4 scor final, iar Simona este la a treia finala consecutiva din acest an. Si la a 13-a victorie consecutiva. A fost din nou un meci al superlativelor pentru campioana din Romania, .

Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala turneului WTA de la Roma

Simona Halep a declarat, duminica, dupa calificarea in finala turneului de la Roma, ca i-a scazut un pic energia atunci cand a condus in semifinala cu Garbine Muguruza. Ea a mentionat ca este bucuroasa de modul in care a jucat si ca ii da incredere un astfel de meci.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )