Libnet.ro
UNICEF

20:00

Kaufland, anunt de ultima ora pentru toti clientii. Se intampla doar astazi in magazinele din Romania

Playtech Playtech,
Kaufland, anunt de ultima ora pentru toti clientii. Se intampla doar astazi in magazinele din Romania

In aceasta dimineata, Kaufland a facut un anunt pe pagina de Facebook, si anume, este vorba despre o noua promotie pe care au introdus-o in magazin. Kaufland, anunt de ultima ora pentru toti clientii Kaufland a venit iar in intampinarea clientilor lor cu o oferta de nerefuzat. Astazi si numai astazi, clientii magazinului vor avea . continuă pe Playtech

Anunt de ultima ora pentru toti romanii care au card: se poate face asa ceva si e mana cereasca de sarbatori

TransferGo si Mastercard au anuntat un parteneriat prin intermediul caruia clientii lor din 20 de tari europene pot face acum transferuri internationale de pe orice card de debit sau din orice.

Kaufland da vestea cea mare pentru toti clientii. 50% reducere in fiecare magazin pana pe 17 decembrie

Suntem in perioada sarbatorilor de iarna, si cum era de asteptat vin si ofertele de sezon. Gigantul Kaufland a demarat rencet in toate magazinele din tara o campanie tematica, de iarna, cu oferte de nerefuzat. Kaufland a pronit oferte de Craciun Perioada sarbatorilor de iarna sunt un prilej pentru romani sa fuga dupa ofertele, care .

Lidl Romania face asta pentru toti clientii. Ce se intampla de luni in magazine

Lidl Romania, unul dintre cei mai importanti retaileri, a anuntat ce se intampla de luni in magazine. Ofertele de neratat sunt valabile de saptamana viitoare pentru toti clientii fideli. Ce se intampla de luni in magazinele Lidl Romania Cu peste 280 de magazine deschise in toata tara, Lidl Romania a anuntat ce se intampla de .

Monica Anisie, anunt de ultima ora pentru elevii din Romania. E legat de examenele nationale

Criza epidemiologica a dat peste cap tot sistemul educational romanesc. inca din vara elevii din preuniversitar au fost obligati sa treaca in sistemul de predare online. Majoritatea orelor de pregatire pentru examenele nationale s-au tinut in sistem hibrid. O parte in online, o parte la clasa. Monica Anisie a anuntat recent cum se vor desfasura .

Anunt important pentru toti clientii Mega Image: compania a transmis oficial

Mega Image, reteaua de magazine pe care o vezi aproape la orice colt de bloc, a facut un anunt extrem de important pentru toti clientii sai. Mega Image e o retea de magazine detinuta de.

Anuntul zilei de la Kaufland pentru toti clientii. Ce produse iti da magazinul gratuit

Marile lanturi de magazine pregatesc surprize speciale pentru clienti in preajma sarbatorilor. Kaufland a facut un anunt care i-a bucurat foarte mult pe toti clientii din tara. Astfel,.

ING, anunt important pentru clientii sai. Ce se intampla: E cazul sa fii suspicios

ING, anunt important pentru clientii sai. Ce se intampla si de ce este cazul sa devii suspicios, vezi in randurile de mai jos. ING Bank avertizeaza romanii sa nu devina carausi de bani. isi pot pune in pericol chiar viata ING Bank a lansat un avertisment de ultima ora pentru toti clientii sai, dar despre .

Guvernul Romaniei, decizie de ultima ora. Ce se intampla cu apa calda in Bucuresti

Detalii despre criza termoficarii din Bucuresti. Problemele vor continua sa apara pentru cei din Capitala sau nu? Ce urmeaza sa faca Guvernul in acest sens? Anuntul oficialilor. Criza termoficare Bucuresti. Anuntul Guvernului Guvernul Romaniei a anuntat ca urmeaza sa dea 20 de milioane de lei din fondul de rezerva pentru a putea ajuta Primaria Capitalei .

Anunt de ultima ora al lui Raed Arafat. Restrictii noi de sarbatori, se prelungeste starea de alerta

Raed Arafat a anuntat noi restrictii, dupa intrunirea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Veste de ultima ora de la Digi. RCS RDS, schimbare majora pe piata media

Sunt vesti de ultima ora de la Digi, dupa ce s-a aflat ca RCS RDS a anuntat o schimbare majora majora pe piata media. Ce se intampla, vedeti in aricolul de mai jos. RCS RDS a facut anuntul chiar acum. Ce se intamplape piata media? Sunt vesti de ultima ora de la Digi, scriepaginademedia. ro. Cele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )