Libnet.ro
UNICEF

13:45

Keith Emerson, claparul trupei Emerson, Lake Palmer s-a sinucis: Medicii legisti au confirmat cauza mortii aristului

Adevărul Adevărul,
Keith Emerson, claparul trupei Emerson, Lake Palmer s-a sinucis: Medicii legisti au confirmat cauza mortii aristului

Keith Emerson, cofondatorul si claparul trupei de rock progresiv Emerson, Lake Palmer, al carui trup neinsufletit a fost descoperit in orasul californian Santa Monica, saptamana trecuta, s-a sinucis prin impuscare, a anuntat, luni, Biroul de medicina legala din Los Angeles, informeaza usatoday. com citat de News. ro. continuă pe Adevărul

Keith Emerson, claparul trupei Emerson, Lake Palmer s-a sinucis: Medicii legisti au confirmat cauza mortii artistului

Keith Emerson, cofondatorul si claparul trupei de rock progresiv Emerson, Lake Palmer, al carui trup neinsufletit a fost descoperit in orasul californian Santa Monica, saptamana trecuta, s-a sinucis prin impuscare, a anuntat, luni, Biroul de medicina legala din Los Angeles, informeaza usatoday. com citat de News. ro.

VIDEO ARHIVA Keith Emerson, claparul trupei Emerson, Lake Palmer, a murit. Politia crede ca este vorba de o sinucidere

Claparul de origine britanica Keith Emerson,membru al formatiei de rock progresiv Emerson, Lake Palmer, care avea 71 de ani, a decedat, vineri dimineata, in casa sa din California, dupa ce si-a tras un glonte in cap, politistii declarand ca ar fi vorba, cel mai probabil, de o sinucidere, informeaza Mediafax citand Reuters.

Muzicianul Keith Emerson a fost gasit mort in casa. Prima ipoteza este sinuciderea

La cei 71 de ai sai, claparul de origine britanica Keith Emerson, membru al formatiei de rock progresiv Emerson, Lake Palmer, a decedat. Nefericitul eveniment a avut loc vineri dimineata, in casa lui din California. Autoritatile au descoperit trupul inert si o plaga prin impuscare la nivelul capului. Prima ipoteza este sinuciderea, anunta Reuters, citat de Mediafax.

Keith Emerson, legenda a rock-ului progresiv, a murit la 71 de ani

Muzicianul Keith Emerson, legenda a rock-ului progresiv din anii 70, a murit, in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 71 de ani, anunta BBC.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )