Libnet.ro
UNICEF

18:45

Kelemen Hunor: E dificil sa vorbim de relatii de incredere cat timp articolul 1 din Constitutie ne exclude

B1 B1,
Kelemen Hunor: E dificil sa vorbim de relatii de incredere cat timp articolul 1 din Constitutie ne exclude

Candidatul UDMR la Presedintie, Kelemen Hunor, a declarat, vineri seara, la Targu Mures, ca e dificil sa se vorbeasca de relatii de incredere intre majoritate si minoritate, cat timp sintagma de stat . continuă pe B1

Kelemen Hunor: Presedintele NU AR TREBUI sa aiba posibilitatea de a CANTARI cine va fi premierul

Kelemen Hunor: Trebuie delimitate atributiile presedintelui de atributiile executivului, ca sa nu fie suprapuneri. Si cand vorbim de majoritate, eu spun ca presedintele nu ar trebui sa aiba posibilitatea de a cantari cine va fi premierul, ar trebui sa accepte ceea ce propune majoritatea. Daca nu exista o majoritate absoluta, atunci cea formata de partide intr-o coalitie. Si, cu cine vin aceste partide sau persoana care are capacitatea de a forma o majoritate, trebuie acceptata si trebuie numita, pentru a forma un Guvern.

Kelemen Hunor, dupa ce Basescu a spus ca Ponta ar fi fost ofiter acoperit: Este o tema electorala

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la prezidentiale, considera ca tema lansata de presedintele Traian Basescu cu privire la Victor Ponta este una electorala, pentru ca nu a vazut dovezi din care sa rezulte ca.

Credeai ca o singura tigara nu iti poate face rau? Vezi cat timp pierde din viata un consumator, in functie de viciul sau

Site-ul Treatment4addiction. com a realizat un infografic, bazat pe date medicale, prin care arata cat timp pierde din viata un consumator, in functie de viciul sau. Un fumator care consuma zilnic 20 de tigari.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )