Libnet.ro
UNICEF

10:00

Kelemen Hunor la Duna TV: Directia Nationala Anticoruptie a preluat rolul politiei politice

Hotnews Hotnews,
Kelemen Hunor la Duna TV: Directia Nationala Anticoruptie a preluat rolul politiei politice

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti seara, la postul maghiar Duna TV, ca retinerea presedintelui Consiliului Judetean Harghita, Csaba Borboly arata ca Directia Nationala Anticoruptie a preluat rolul politiei politice, dupa ce instanta a respins cererea ce arestare a presedintelui CJ Harghita. Declaratia este postata si pe site-ul postului TV, in cadrul prezentarii emisiunii Kozbeszed Dialog public) difuzate marti seara. Duna TV il citeza si pe liderul Partidului Popular Maghiar din Transilvania, Toro T. Tibor, care condamna intimidarea si amenintarea politica, respectiv executia politica pe criteriul etnic. La emisiune a participat si presedintele CJ Harghita, Borboly Csaba. continuă pe Hotnews

Kelemen, la Duna TV: DNA a preluat rolul politiei politice

Retinerea presedintelui Consiliului Judetean Harghita, Csaba Borboly, arata ca Directia Nationala Anticoruptie a preluat rolul politiei politice, a declarat, marti seara, Kelemen Hunor la postul maghiar.

Kelemen Hunor: UDMR spune nu regionalizarii. Romania nu are nevoie de inca un nivel administrativ

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca Uniunea nu este de acord cu impartirea tarii in regiuni administrative, intrucat Romania nu are nevoie de inca un nivel administrativ, acest lucru insemnand ca judetele vor fi golite. Kelemen Hunor a declarat, sambata, inainte de sedinta Consiliului Reprezentantilor Unionali de la Sibiu, ca reprezentantii UDMR considera ca Romania nu are nevoie de inca un nivel administrativ.

UPDATE. Kelemen Hunor: Noi ne-am referit doar la sintagma stat national, nu la tot articolul 1 din Constitutie

Update 17:45 - Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a precizat, sambata, dupa sedinta CRU de la Sibiu, ca s-a referit doar la eliminarea sintagmei stat national din articolul 1, alineatul 1, din Constitutie si nu la.

Kelemen Hunor: UDMR vrea radierea articolului 1 din Constitutia Romaniei, care se refera la statul de drept

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sambata, referitor la revizuirea Constitutiei ca Uniunea propune exclusiv radierea articolului 1, alineatul 1 din Legea fundamentala. De la primul articol si pana.

Kelemen Hunor: UDMR vrea radierea sintagmei stat national din articolul 1 din Constitutia Romaniei

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sambata, referitor la revizuirea Constitutiei ca Uniunea propune exclusiv radierea articolului 1, alineatul 1 din Legea fundamentala. Ulterior, acesta a precizat ca s-a.

Kelemen Hunor: UDMR nu este de acord cu impartirea tarii in regiuni administrative

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca Uniunea nu este de acord cu impartirea tarii in regiuni administrative, intrucat Romania nu are nevoie de inca un nivel administrativ, acest lucru insemnand ca judetele vor fi golite, relateaza Antena3. ro.

Kelemen Hunor: UDMR nu este de acord cu impartirea tarii in regiuni administrative

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca Uniunea nu este de acord cu impartirea tarii in regiuni administrative, intrucat Romania nu are nevoie de inca un nivel administrativ, acest lucru.

Kelemen Hunor: Nu suntem de acord cu regiunile administrative, Romania nu are nevoie de inca un nivel administrativ

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca Uniunea nu este de acord cu impartirea tarii in regiuni administrative, intrucat Romania nu are nevoie de inca un nivel administrativ. Practic, acest lucru.

Kelemen Hunor spune ca nu stie cine ar putea conduce organizatia de femei a UDMR

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune ca organizatia de femei din cadrul Uniunii va fi infiintata la propunerea sa, pentru a asigura o flexibilitate mult mai mare a formatiunii, insa nu stie cine ar putea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )