Libnet.ro
UNICEF

19:15

Kelemen Hunor spune ca romanii ar trebui sa accepte ca traiesc intr-un stat multinational si ca maghiarii sunt, in Romania, acasa

România Liberă România Liberă,
Kelemen Hunor spune ca romanii ar trebui sa accepte ca traiesc intr-un stat multinational si ca maghiarii sunt, in Romania, acasa

Kelemen Hunor, presedintele UDMR a afirmat, joi , la Cluj-Napoca, la o dezbatere publica intitulata Voci maghiare clujene, ca romanii ar trebui sa accepte ca traiesc intr-un stat multinational si ca maghiarii sunt, in Romania, acasa si doresc sa isi pastreze cultura si demnitatea proprie. continuă pe România Liberă

Alegeri prezidentiale 2014. Kelemen Hunor: Romanii sa accepte ca traim intr-un stat multinational, ca noi, maghiarii, suntem aici acasa

Kelemen Hunor, candidat la alegerile prezidentiale din partea UDMR, considera ca romanii ar trebui sa accepte ca traiesc intr-un stat multinational si ca maghiarii sunt, in Romania, acasa si doresc sa isi pastreze cultura si demnitatea proprie.

Basescu: Am semnat decretul de revocare din functie a lui Kelemen Hunor

Presedintele Traian Basescu a anuntat azi ca a semnat decretul de revocare din functiile de ministru al Culturii si vicepremier a lui Kelemen Hunor.

Ministrul Mediului, Korodi Attila ar urma sa preia Ministerul Culturii si functia de vicepremier in locul lui Kelemen Hunor (SURSE)

Surse politice afirma ca ministrul Mediului, Korodi Attila, ar urma sa preia, interimar, si portofoliul de la Ministerul Culturii - devenit vacant dupa ce seful statului a semnat decretul de revocare a lui Kelemen Hunor -, dar si pe cel de vicepremier, afirma surse din UDMR.

Surse: Korodi Attila ar urma sa preia Ministerul Culturii si functia de vicepremier in locul lui Kelemen Hunor

Ministrul Mediului, Korodi Attila, ar urma sa preia, interimar, si portofoliul de la Ministerul Culturii - devenit vacant dupa ce seful statului a semnat decretul de revocare a lui Kelemen Hunor -, dar si pe cel de.

Korodi Attila ar urma sa preia Ministerul Culturii si functia de vicepremier in locul lui Kelemen Hunor

Ministrul Mediului, Korodi Attila, ar urma sa preia, interimar, si portofoliul de la Ministerul Culturii, devenit vacant dupa ce seful statului, Traian Basescu, a semnat decretul de revocare a lui Kelemen Hunor, dar si portofoliul de vicepremier, afirma surse din UDMR.

Kelemen Hunor: Revocarea mea din functia de ministru al Culturii era un lucru normal

Seful UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, ca revocarea sa din functie, semnata de Traian Basescu, nu este o drama, ci un lucru normal. Era un lucru absolut normal si eu am luat aceasta decizie, eu mi-am.

Basescu: Am semnat decretul de revocare a domnului Kelemen Hunor. Niciodata nu am avut atata rabdare cu un Guvern

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca a semnat astazi decretul de revocare a lui Kelemen Hunor din fruntea ministerului Culturii, precizand ca a avut rabdare trei luni sa primeasca o noua propunere din partea Guvernului.

Basescu: Am semnat revocarea lui Kelemen Hunor. Am asteptat trei luni, s-a intrecut masura

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca a semnat revocarea din functie a ministrului Culturii, Kelemen Hunor, mentionand ca a asteptat trei luni desemnarea unui inlocuitor sau a unui ministru interimar,.

Presedintele Basescu a semnat decretul de revocare a lui Kelemen Hunor de la portofoliul Culturii

Presedintele TraianBasescu a anuntat, joi, ca a semnat decretul de revocare a lui Kelemen Hunor din functia de ministru alCulturii, precizand ca asteapta de trei luni un inlocuitor pentru acesta.

Presedintele Basescu a semnat decretul de revocare a lui Kelemen Hunor de la portofoliul Culturii (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a anuntat, joi, ca a semnat decretul de revocare a lui Kelemen Hunor din functia de ministru alCulturii, precizand ca asteapta de trei luni un inlocuitor pentru acesta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )