Libnet.ro
UNICEF

17:00

Kelemen Hunor sustine reluarea cursurilor in scoli din ianuarie 2021: Vom sustine deschiderea scolii, macar scoala primara, pana la clasa a patra

B1 B1,
Kelemen Hunor sustine reluarea cursurilor in scoli din ianuarie 2021: Vom sustine deschiderea scolii, macar scoala primara, pana la clasa a patra

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, sustine revenirea copiilor la scoala de la inceputul anului viitor. Acesta va incerca sa isi convinga colegii de coalitie ca este nevoie ca elevii de scoala primara sa revina. continuă pe B1

Kelemen Hunor vrea redeschiderea scolilor in ianuarie

UDMR vrea revenirea copiilor la scoala de la inceputul anului viitor. Kelemen Hunor spune ca va incerca sa isi convinga colegii de coalitie ca este nevoie ca elevii de scoala primara sa revina in banci, relateaza Digi24.

KELEMEN HUNOR: A venit momentul sa avem un guvern stabil

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astazi ca a venit momentul unui guvern stabil, cu o majoritate stabila, mentionand ca in noua echipa de guvernare sunt oameni seriosi, competenti, cu o viziune armonizata, conform Agerpres.

KELEMEN HUNOR: UDMR va asuma trei portofolii in viitorul Guvern - Ministerele Dezvoltarii, Mediului si Tineretului si Sportului

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, luni, ca in urma negocierilor cu PNL si USR PLUS Uniunea va prelua in viitorul Guvern trei portofolii: Ministerul Dezvoltarii Lucrarilor Publice si Administratiei, Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor si Ministerul Tineretului si Sportului.

UDMR a validat propunerile pentru viitorul Guvern: Kelemen Hunor vicepremier, Cseke Atilla la Dezvoltare, Tanczos Barna la Mediu si Novak Eduard la Sport

Consiliul Permanent al UDMR a aprobat, luni seara, lista persoanelor propuse pentru functiile de ministri in viitorul Guvern. Kelemen Hunor, presedintele formatiunii, a fost validat pentru pozitia de.

Kelemen Hunor (UDMR): Trebuie sa lasam la o parte demagogiile si sa stim asteptarile oamenilor. Nu avem timp de pierdut (VIDEO)

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a oferit prima declaratie dupa acordul semnat cu PNL si USR PLUS pentru viitorul guvern de coalitie. Vom avea o misiune extrem de dificila, fiindca toata Romania,.

Kelemen Hunor (UDMR): Si la aceasta ora se lucreaza la programul de guvernare, speram ca pana maine va avea o forma finala Vom detine trei portofolii, e o mare responsabilitate (VIDEO)

Kelemen Hunor a precizat ca PNL, USR-PLUS si UDMR inca lucreaza la programul de guvernare, dar si-a exprimat speranta ca in orele care urmeaza, pana maine, va avea o forma finala. Acordul de.

Dupa negocieri, liderul UDMR Kelemen Hunor s-a intalnit cu premierul ungar Viktor Orban

Liderul UDMR Kelemen Hunor s-a intalnit sambata dupa-amiaza cu premierul ungar Viktor Orban, a anuntat Bertalan Havasi, subsecretar de stat la biroul depresa al premierului ungar, conform MTI.

Kelemen Hunor a fost astazi la Budapesta si s-a intalnit cu premierul Viktor Orban

Kelemen Hunor, liderul UDMR, s-a aflat astazi la Budapesta, unde a discutat cu premierul Viktor Orban despre viitoarea participare a formatiunii maghiare in guvernul de coalitie de la Bucuresti, conform Agerpres.

Dupa negocierile din coalitie, liderul UDMR Kelemen Hunor s-a dus la Budapesta sa discute cu premierul maghiar Viktor Orban

Prim-ministrul ungar Viktor Orban si liderul Uniunii Democrate Maghiare din Romania UDMR), Kelemen Hunor, s-au intalnit si au discutat sambata dupa-amiaza, la Budapesta.

Premierul Viktor Orban s-a intalnit cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, la Budapesta

Prim-ministrul ungar Viktor Orban si liderul Uniunii Democrate Maghiare din Romania UDMR), Kelemen Hunor, au avut sambata dupa-amiaza o intrevedere la Budapesta, a anuntat Bertalan Havasi, seful biroului de presa al premierului ungar, transmite MTI, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )