Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kelemen Hunor: In turul doi trebuie sa ne gandim la un presedinte care da perspective dezideratelor noastre

Hotnews Hotnews,
 Kelemen Hunor: In turul doi trebuie sa ne gandim la un presedinte care da perspective dezideratelor noastre

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sambata, la Miercurea Ciuc, ca maghiarii trebuie sa ia o decizie pragmatica si sa sustina in turul al doilea al alegerilor prezidentiale un presedinte care da cateva perspective in ceea ce priveste dezideratele minoritatii, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Kelemen Hunor: in turul doi sustinem candidatul care da perspective dezideratelor noastre

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sambata, la Miercurea Ciuc, ca maghiarii trebuie sa ia o decizie pragmatica si sa sustina in turul al doilea al alegerilor prezidentiale un presedinte care da cateva perspective in ceea ce priveste dezideratele minoritatii.

Kelemen Hunor: Presedintele NU AR TREBUI sa aiba posibilitatea de a CANTARI cine va fi premierul

Kelemen Hunor: Trebuie delimitate atributiile presedintelui de atributiile executivului, ca sa nu fie suprapuneri. Si cand vorbim de majoritate, eu spun ca presedintele nu ar trebui sa aiba posibilitatea de a cantari cine va fi premierul, ar trebui sa accepte ceea ce propune majoritatea. Daca nu exista o majoritate absoluta, atunci cea formata de partide intr-o coalitie. Si, cu cine vin aceste partide sau persoana care are capacitatea de a forma o majoritate, trebuie acceptata si trebuie numita, pentru a forma un Guvern.

Kelemen Hunor: E dificil sa vorbim de relatii de incredere cat timp articolul 1 din Constitutie ne exclude

Candidatul UDMR la Presedintie, Kelemen Hunor, a declarat, vineri seara, la Targu Mures, ca e dificil sa se vorbeasca de relatii de incredere intre majoritate si minoritate, cat timp sintagma de stat national din articolul 1 al Constitutiei exclude minoritatea maghiara, informeaza Mediafax. El a adaugat ca, de fapt, minoritatile, printre care si cea maghiara, ar trebui sa fie recunoscute ca elemente constitutive ale tarii, pentru ca realitatea este ca in Romania traiesc mai multe minoritati.

Kelemen Hunor: E dificil sa vorbim de relatii de incredere cat timp articolul 1 din Constitutie ne exclude

Candidatul UDMR la Presedintie, Kelemen Hunor, a declarat, vineri seara, la Targu Mures, ca e dificil sa se vorbeasca de relatii de incredere intre majoritate si minoritate, cat timp sintagma de stat .

Monica Niculescu a fost eliminata in turul doi al turneului de la Luxemburg

Monica Niculescu, cap de serie numarul 8 si locul 47 WTA, a ratat, miercuri, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Luxemburg, relateaza Mediafax. Niculescu a fost invinsa, in turul doi, cu scorul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )