Libnet.ro
UNICEF

06:16

Kelemen Hunor: UDMR decide pana luni la pranz daca intra in Guvernul USD. Nu negociez cu Voiculescu

B1 B1,
Kelemen Hunor: UDMR decide pana luni la pranz daca intra in Guvernul USD. Nu negociez cu Voiculescu

Kelemen Hunor a declarat vineri seara, intr-o conferinta de presa, ca sambata va analiza toate datele si va decide daca UDMR va intra la Guvernare, cu USD. Hunor a mai precizat ca UDMR se gandeste la. continuă pe B1

UDMR decide pana luni la pranz daca intra in Guvernul USD. Kelemen: Nu negociez cu Voiculescu.

Kelemen Hunor a declarat vineri seara, intr-o conferinta de presa, ca sambata va analiza toate datele si va decide daca UDMR va intra la Guvernare, in USD. O decizie definitiva va fi luata insa pana luni la pranz. UDMR vrea un post de vicepremier, insa Kelemen spune ca nu pune conditii, ci doar discuta. Citeste si: UDMR. Marko Bela: Fara noi nu e reforma in tara, nu exista progres Hunor a mai spus ca el va discuta cu Ponta, nu cu Voiculescu sau orice alta persoana. Liderii partidelor vor .

UDMR. Kelemen Hunor: Depinde de noi daca recunoastem sansele momentului. ...

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, la Adunarea Generala anuala a UDMR Targu Mures, ca grupurile parlamentare ale Uniunii sunt limba cantarului si ca depinde de reprezentantii sai daca recunoscsansele momentului, informeaza Mediafax. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, in discursul rostit in fata celor peste 100 de delegati la Adunarea Generala anuala a UDMR Targu Mures, ca se inregistreaza o situatie noua in Romania, in ultimele zile, dupa ce coalitia .

UDMR-ul, din nou la GUVERNARE. Ar putea prelua doua ministere. Declaratia lui Kelemen Hunor

UPDATE:Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca nu a primit nicio invitatie pentru a intra la guvernare si este prea devreme sa se discute de asa ceva, pentru ca exista USL aratand ca.

Kelemen Hunor: Daca va fi o ruptura in USL, va trebui sa contribuim la rezolvarea situatiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, ca Uniunea asteapta o decizie in USL legata de o eventuala ruptura intre PSD si PNL pentru a putea contribui la rezolvarea situatiei, in baza principiilor protocolului semnat in 2012.

UDMR. Kelemen Hunor: Voi cere, la CRU, mandat pentru negocieri privind intrarea la guvernare.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, dupa reuniunea Consiliului Consultativ al presedintilor organizatiilor teritoriale ale UDMR, de la Targu Mures, ca a discutat cu acestia toate variantele posibile legate de invitatia facuta Uniunii de catre premierul Victor Ponta privind intrarea la guvernare, iar sambata va cere mandat de la Consiliul Reprezentantilor Unionali CRU) mandat pentru negocieri, informeaza Mediafax. Kelemen Hunor a precizat ca la CRU nu se va vota nici .

Kelemen Hunor: Victor Ponta m-a sunat sa vorbim despre noul Guvern

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca a fost sunat miercuri de catre premierul Victor Ponta, care i-a propus sa discute despre sustinerea noului Guvern. Hunor a precizat, insa, ca discutia UDMR cu.

Kelemen Hunor: Victor Ponta m-a sunat sa vorbim despre noul Guvern (VIDEO)

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca a fost sunat miercuri de catre premierul Victor Ponta, care i-a propus sa discute despre sustinerea noului Guvern. Hunor a precizat, insa, ca discutia UDMR cu.

Kelemen Hunor: M-a sunat premierul pentru o discutie despre noul Guvern

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca premierul Victor Ponta l-a contactat pentru a discuta despre structura noului Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )