Libnet.ro
UNICEF

11:15

Kelemen: UDMR va INSISTA pentru recunoasterea limbii maghiare in CONSTITUTIE.

România Liberă România Liberă,
Kelemen: UDMR va INSISTA pentru recunoasterea limbii maghiare in CONSTITUTIE.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, ca Uniunea va avea un rol important in amendarea Constitutiei in anul 2013, in conditiile in care exista mai multe aspecte care trebuie clarificate, si va insista pentru recunoasterea limbii maghiare in legea fundamentala, potrivit Mediafax. Kelemen a spus, vineri, intr-o conferinta de presa la Zalau, ca UDMR va insista in amendarea Constitutiei si pe drepturile minoritatilor, drepturile lingvistice si cele colective, dar si pentru . continuă pe România Liberă

Kelemen Hunor: UDMR va insista pentru recunoasterea limbii maghiare in Constitutie

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, vineri, ca UDMR va insista pentru amendarea Constitutiei in 2013 si pe drepturile minoritatilor, drepturile lingvistice si cele colective, dar si pentru recunoasterea.

Covasna: Tablite bilingve distribuite localnicilor intr-o campanie pentru folosirea limbii ...

Asociatia Tinerilor Maghiari din Ardeal EMI) - filiala Covasna distribuie si in acest an localnicilor tablite bilingve, cu inscriptii precum Parcare interzisa sau Caine rau, in cadrul unei campanii de promovare a folosirii limbii maghiare, scrie Mediafax. Presedintele Asociatiei Tinerilor Maghiari din Ardeal EMI) Covasna, Mihaly Istvan, a declarat, marti, corespondentului Mediafax ca asociatia va continua si in acest an campania inceputa anul trecut pentru a promova in randul .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2625 seconds )