Libnet.ro
UNICEF

22:45

Kerber o asteapta pe Halep in semifinalele Australian Open

Online Sport Online Sport,
Kerber o asteapta pe Halep in semifinalele Australian Open

Pentru Angelique Kerber meciul cu Madison Keys din sferturile Australian Open a fost ca o plimbare in parc. continuă pe Online Sport

S-a anuntat ora meciului dintre Simona Halep si Karolina Pliskova. Cand intra pe teren liderul WTA pentru un loc in semifinalele Australian Open

Simona Halep si Karolina Pliskova vor juca in sferturile de finala ale Australian Open, partida lor fiind programata maine.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Australian Open, pentru prima oara in cariera

Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Australian Open, la capatul unui meci senzational facut de romanca. Karolina Pliskova a inceput meciul in forta, castigand.

Begu si Niculescu s-au calificat in semifinalele Australian Open dupa o revenire spectaculoasa a adversarelor

Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat in semifinalele probei de dublu la Australian Open, scor 4-6, 6-2, 6-0 dupa ce le-au invis pe Jennifer Brady si Vania King din Statele Unite.

LIVE Halep impotriva lui Kerber in semifinale la Australian Open (joi, 7:00)

Simona Halep evolueaza pentru prima data in cariera in semifinale la Australian Open si se afla la un pas de a treia finala de Mare Slem, dupa cele doua pierdute la Roland Garros. Click pentru imagini video live .

LIVE Halep impotriva lui Kerber in semifinale la Australian Open

Simona Halep evolueaza pentru prima data in cariera in semifinale la Australian Open si se afla la un pas de a treia finala de Mare Slem, dupa cele doua pierdute la Roland Garros. Click pentru imagini video live .

Asa am trait Halep impotriva lui Kerber in semifinale la Australian Open

Simona Halep a evoluat pentru prima data in cariera in semifinale la Australian Open si a facut pasul spre a treia finala de Mare Slem, dupa cele doua pierdute la Roland Garros. Click pentru imagini video live .

Cosmar pentru Simona Halep la Australian Open. Cu cine va juca in semifinale

Liderul circuitului profesionist feminin de tenis, romanca Simona Halep, a declarat, miercuri, la Melbourne, ca e placut sa fie in semifinalele turneului Australian Open, dupa ce a invins-o pe.

Romania mai are un reprezentant in semifinalele Australian Open 2018! Cine este tanarul care isi confirma statutul de mare speranta a tenisului romanesc

Pe lista romanilor care si-au asigurat prezenta in semifinalele primului turneu de Mare Slem al anului s-a mai adaugat un nume. Filip Jianu, in varsta de numai 16 ani, s-a calificat.

Reactia lui Cristian Tudor Popescu dupa calificarea lui Halep in semifinale, la Australian Open. Pronosticul lui CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu crede ca Simona Halep va avea parte de un meci lung contra nemtoaicei Angelique Kerber, in semifinale, la Australian Open. in fata lui Kerber, o sa fie mult.

Lovitura neasteptata pentru Simona Halep la Australian Open dupa ce a ajuns in semifinale

Cehoiaca Karolina Pliskova merge pe mana urmatoarei adversare a Simonei, Angelique Kerber, cea care s-a mai impus in primul Grand Slam al anului in 2016. Nu cred ca Simona va castiga.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )