Libnet.ro
UNICEF

08:46

Romania mai are un reprezentant in semifinalele Australian Open 2018! Cine este tanarul care isi confirma statutul de mare speranta a tenisului romanesc

Antena3 Antena3,
Romania mai are un reprezentant in semifinalele Australian Open 2018! Cine este tanarul care isi confirma statutul de mare speranta a tenisului romanesc

Pe lista romanilor care si-au asigurat prezenta in semifinalele primului turneu de Mare Slem al anului s-a mai adaugat un nume. Filip Jianu, in varsta de numai 16 ani, s-a calificat. continuă pe Antena3

Kerber o asteapta pe Halep in semifinalele Australian Open

Pentru Angelique Kerber meciul cu Madison Keys din sferturile Australian Open a fost ca o plimbare in parc.

Begu si Niculescu s-au calificat in semifinalele Australian Open dupa o revenire spectaculoasa a adversarelor

Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat in semifinalele probei de dublu la Australian Open, scor 4-6, 6-2, 6-0 dupa ce le-au invis pe Jennifer Brady si Vania King din Statele Unite.

S-a anuntat ora meciului dintre Simona Halep si Karolina Pliskova. Cand intra pe teren liderul WTA pentru un loc in semifinalele Australian Open

Simona Halep si Karolina Pliskova vor juca in sferturile de finala ale Australian Open, partida lor fiind programata maine.

Australian Open 2018: Rafael Nadal a iesit si el din cursa pentru trofeu!

Spaniolul Rafael Nadal a abandonat in setul al cincilea al meciului cu Marin Cilic, din sferturile de finala ale Australian Open.

Australian Open 2018: jucatoarea care a eliminat doua nume grele, aproape de o noua mare surpriza!

Necunoscuta Su-Wei Hsieh le-a scos din cursa la editia din acest an a Australian Open pe Garbine Muguruza si pe Agnieszka Radwanska si a fost la un joc distanta sa o elimine si pe Angelique Kerber.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Australian Open, pentru prima oara in cariera

Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Australian Open, la capatul unui meci senzational facut de romanca. Karolina Pliskova a inceput meciul in forta, castigand.

Simona Halep, primele declaratii dupa calificarea in semifinalele de la Australian Open: Este un sentiment minunat

Simona Halep s-a calificat miercuri, in premiera, in semifinalele turneului de la Australian Open. La scurt timp dupa victoria impotriva Karolinei Pliskova, Halep a declarat ca isi face.

Wozniacki revine in semifinale la Australian Open dupa 7 ani

Daneza Caroline Wozniacki s-a calificat, marti, in semifinalele Australian Open, egalandu-si cel mai bun rezultat al carierei in Grand Slam-ul de la Melbourne.

Australian Open: Irina Begu si Monica Niculescu, in semifinalele probei de dublu de la Melbourne

Perechea Irina Begu/Monica Niculescu, cap de serie numarul 10, a invins, marti, cu scorul de 4-6, 6-2, 6-0, cuplul american Jennifer Brady/Vania King, califcandu-se in semifinalele Australian Open.

Australian Open: Angelique Kerber, in semifinale, dupa 6-1, 6-2, cu Madison Keys

Germana Angelique Kerber, locul 16 WTA si cap de serie numarul 21, a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-1, 6-2, in 51 de minute, pe americanca Madison Keys, locul 20 WTA si cap de serie numarul 17, calificandu-se in semifinalele Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )