Libnet.ro
UNICEF

09:45

Khloe Kardashian, inselata cu cea mai buna prietena a surorii sale?

ADPM ADPM,
Khloe Kardashian, inselata cu cea mai buna prietena a surorii sale?

Khloe Kardashian si Tristan Thompson s-ar fi despartit, de aceasta data definitiv. Motivul despartirii? Tistan ar fi inselat-o pe Khloe cu cea mai buna prietena a surorii sale! Iata toate detaliile! . continuă pe ADPM

Handbal: IHF - Cristina Neagu, nominalizata la titlul de cea mai buna jucatoare a lumii n 2018

Cristina Neagu, interul stanga al nationalei Romaniei si al echipei CSM Bucuresti, a fost nominalizata de Federatia Internationala de Handbal IHF) pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lumii in 2018, a anuntat joi IHF.

Cristina Neagu anunta MOBILIZAREA pentru derby-ul dintre CSM si Gyor! Cea mai buna handbalista a lumii are un mesaj special pentru suporteri

Cristina Neagu, tripla castigatoare a Balonului de Aur in handbal, a lansat un apel catre suporterii celor de la CSM Bucuresti sa vina in numar cat mai mare la Sala Polivalenta din capitala pentru a le.

HOROSCOP. Luna Plina in Fecioara 2019: Zodiile care vor avea cea mai buna perioada! in sfarsit e momentul lor

Luna Plina in Fecioara are loc pe 19 februarie si aduce lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP TAUR- Esti gata sa celebrezi toate lucrurile bune care ti se intampla. Profita la maximum.

Zi importanta pentru Simona Halep! Ce titlu poate primi azi cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei

Simona Halep este angrenata la turneul de la Dubai, dar poate primi azi, de la distanta, cel mai important trofeu din cariera ei.

Alimente pentru o memorie mai buna. Dieta care pastreaza sanatatea creierului

Inainte de a ne infige intr-o friptura garnisita cu cartofi prajiti ar trebuie sa avem in vedere ceva: studiile arata ca ceea ce mancam are impact asupra abilitatilor noastre de a ne aminti si de a dezvolta sau nu prematur dementa. Prin urmare, care sunt alimentele pentru o memorie mai buna?.

O echipa de cercetatori a descoperit cea mai mare albina din lume. Ce dimensiuni are si unde traieste insecta-gigant

A fost redescoperita cea mai mare albina din lume, care face parte dintr-o specie ce nu a mai fost vazuta din anul 1981. O echipa de ecologisti si cercetatori a descoperit aceasta albina din specia Megachile.

Cea mai mare actiune de toaletare din istoria Sectorului 5: 8.500 de arbori (FOTO)

In Sectorul 5 a debutat cea mai mare actiune de toaletare a arborilor din istoria acestei zone a Capitalei. 500 de arbori de pe raza Sectorului 5 vor beneficia, in aceasta perioada, de lucrari de reducere de.

Cea mai mare gradinita din tara noastra - inaugurata in Sectorul 4

Cea mai mare gradinita din tara noastra a fost inaugurata, astazi, in Sectorul 4 din Capitala, ea urmand sa functioneze, incepand cu data de 1 martie, in centrul comercial Grand Arena, situat pe Bulevardul Metalurgiei.

Vremea se raceste puternic de vineri: Temperaturile scad si ninsorile revin n cea mai mare parte a tarii

Vremea se va raci accentuat incepand de vineri, urmand sa devina deosebit de rece pentru aceasta perioada, chiar geroasa noaptea si dimineata. De asemenea, vineri si sambata vor fi precipitatii in cea mai mare parte a tarii, mixte in Transilvania si mai ales sub forma de ninsoare in zonele montane. in Moldova, Dobrogea, Muntenia si Oltenia, la inceput vor fi ploi, care se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare. Vremea se va mentine rece pana luni, potrivit meteorologilor.

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata in Sectorul 4 din Capitala

Cea mai mare gradinita din Romania a fost inaugurata joi in Sectorul 4 din Capitala, ea urmand sa functioneze, incepand cu data de 1 martie, in centrul comercial Grand.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )