Libnet.ro
UNICEF

11:31

Kievul ameninta Moscova cu sistarea tranzitarii gazelor ruse catre Europa.

România Liberă România Liberă,
Kievul ameninta Moscova cu sistarea tranzitarii gazelor ruse catre Europa.

Ucraina a amenintat Rusia cu sistarea tranzitarii pe teritoriul sau a gazelor ruse catre Europa, in cazul in care Moscova va avea o abordare formala cu Kievul in rezolvarea problemelor legate de gazele naturale, transmite Agerpres. Ucraina ar putea sa-si revizuiasca practica sa de sprijinire a Rusiei in problema tranzitarii gazelor ruse pe teritoriul ucrainean catre Europa, a declarat vicepremierul ucrainean Iuri Boiko. Citeste si: Ucraina, amenintata cu arma Gazprom Daca . continuă pe România Liberă

Kievul ameninta Moscova cu sistarea tranzitarii gazelor ruse catre Europa

Ucraina a amenintat Rusia cu sistarea asigurarii tranzitarii pe teritoriul sau a gazelor ruse catre Europa, in cazul in care Moscova va avea o abordare formala cu Kievul in rezolvarea problemelor legate de gazele naturale, scrie Agerpres.

Ucraina ameninta Moscova cu sistarea tranzitarii gazelor ruse catre Europa

Ucraina a amenintat Rusia cu sistarea asigurarii tranzitarii pe teritoriul sau a gazelor ruse catre Europa, in cazul in care Moscova va avea o abordare formala cu Kievul in rezolvarea problemelor legate de gazele naturale, potrivit Agerpres.

Ucraina ameninta Rusia cu sistarea tranzitarii gazelor ruse catre Europa

Ucraina a amenintat Rusia cu sistarea asigurarii tranzitarii pe teritoriul sau a gazelor ruse catre Europa, daca Moscova va avea o abordare formala cu Kievul in rezolvarea problemelor legate de gazele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2084 seconds )