Libnet.ro
UNICEF

14:00

Kiki Bertens, adversara pentru Simona Halep in finala de la Madrid

Online Sport Online Sport,
Kiki Bertens, adversara pentru Simona Halep in finala de la Madrid

Olandeza Kiki Bertens s-a calificat, vineri seara, in finala turneului de la Madrid dupa o victorie obtinuta in doua seturi asupra americancei Sloane Stephens. continuă pe Online Sport

Belinda Bencic, urmatoarea adversara pentru Simona Halep la Madrid

Elvetianca Belinda Bencic a furnizat surpriza, joi, prin eliminarea liderei mondiale Naomi Osaka in sferturile turneului de la Madrid.

Simona Halep defileaza la Madrid. Romanca e in optimi dupa ce a ciuruit-o pe Johanna Konta. Cine va fi urmatoarea adversara

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat marti in optimile de finalaale turneului de la Madrid, dupa o victorie facila impotriva britanicei Johannei Konta locul 46 WTA). Romanca a castigat in doua.

VIDEO Cele mai spectaculoase puncte castigate de Simona Halep in semifinala de la Madrid

Simona Halep s-a calificat pentru a patra oara in finala turneului de la Madrid Premier Mandatory), dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic, scor 6-2, 2)6-7, 6-0. Simona a demonstrat de-a lungul partidei ca este una dintre cele mai bune jucatoare pe zgura, castigand mai multe puncte spectaculoase.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid. Constanteanca a invins-o in semifinala pe Belinda Bencic, cu scorul de 6-2, 6-7, 6-0 si este la o singura victorie de revenirea pe locul 1 in clasamentul WTA. Simona va intalni in ultimul act al competitiei invingatoarea din meciul Sloane Stephens Kiki Bertens. Spune-ne, [] .

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT de la Madrid. Vremea revansei pentru Halep

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORTJucatoarea australiana de tenis Ashleigh Barty, locul 9 mondial, va fi adversara romancei Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de.

Simona Halep, in finala la Madrid (6-2, 6-7(2), 6-0) cu Belinda Bencic - Dezlantuita in decisiv, la un meci distanta de locul 1

Daca scoatem din calcul setul al doilea unul in care a avut o evolutie oscilanta, cu multe intrebari fara raspuns), Simona Halep a aratat impotriva artagoasei Belinda Bencic ca este una dintre cele mai bune jucatoare din lume pe zgura. Decisivul a fost cireasa de pe tort, Simona impunandu-se cu 6-0. Halep s-a calificat pentru a patra oara in finala de la Madrid Premier Mandatory), iar daca va ridica sambata trofeul deasupra capului va reveni pe locul 1 in lume incepand de saptamana viitoare 6-2, 6-72), 6-0, dupa o ora si 57 de minute). Se actualizeaza.

Simona Halep, in finala turneului de la Madrid, dupa un meci extrem de spectaculos cu elvetianca Belinda Bencic. Romanca are sansa de a redeveni lider mondial

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat, vineri, in finala turneului de la Madrid, dupa ce a trecut de Belinda Bencic 18 WTA). Romanca a invins-o, in semifinale, pe elvetianca in trei seturi, cu scorul de 6-2,.

Simona Halep Ashleigh Barty, in sferturile turneului de la Madrid. Cand se joaca meciul

Simona Halep si-a aflat urmatoarea adversara din cadrul turneului de la Madrid. Numarul 3 mondial o va intalni pe Ashleigh Barty numarul 9 WTA) in sferturile de finala ale competitiei. Partida se va juca joi, la o ora care va fi anuntata ulterior de catre organizatori. Sportiva noastra s-a calificat in sferturile de finala ale [] .

Gluma facuta de WTA, dupa ce Simona Halep si-a zdrobit adversara: A avut pofta de un covrig

Simona Halep s-a distrat in optimile de finala ale turneului de la Madrid. A invins-o cu scorul de 6-0, 6-0 pe sportiva Viktoria Kuzmova, din Slovacia, si s-a calificat in sferturile competitiei. Simona numarul 3 mondial) a jucat perfect si i-a facut pe cei de la WTA sa posteze o gluma pe contul oficial de [] .

WTA Madrid: Petra Kvitova (campioana en-titre), eliminata in sferturi de Kiki Bertens

Kiki Bertens a produs surpriza zilei de la Madrid dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-2, 6-3, pe Petra Kvitova, campioana en-titre de la Caja Magica. Olandeza a fost tot meciul cu un pas inaintea adversarei sale, victoria fiind una pe deplin meritata.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )