Libnet.ro
UNICEF

01:06

Kim Kardashian socheaza din nou. A pozat goala-pusca pentru fanii sai - FOTO

Antena3 Antena3,
Kim Kardashian socheaza din nou. A pozat goala-pusca pentru fanii sai - FOTO

Kim Kardashian a facut o multime de valuri cand a postat primul selfie goala, in fata oglinzii din baie. Dupa aceea au aparut numeroase imitatii. Vedeta retelelor de socializare recidiveaza, cu o. continuă pe Antena3

OIAC avertizeaza din nou Siria cu privire la folosirea armamentului chimic

Organizatia pentru Interdictia Armelor Chimice OIAC) a avertizat din nou Siria, astazi, cu privire la folosirea armamentului chimic in timpul razboiului civil, declansand o reactie virulenta din partea regimului, relateaza AFP.

Medicul Gheorghe Burnei ofera consultatii din nou: E cel mai bun ortoped din tara. Sunteti vanduta Occidentului!

Medicul Gheorghe Burnei ofera consultatii din nou, de aceasta data intr-o clinica privata din Bucuresti. Medicul chirurg Gheorghe Burnei ofera de cateva luni consultatii in clinica privata .

Scandal urias in plenul Camerei Deputatilor. Opozitia cere din nou demisia lui Liviu Dragnea

Scandal urias in plenul Camerei Deputatilor. Opozitia cere din nou demisia lui Liviu Dragnea. Reactia vine dupa ce Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu au trimis un raspuns Departamentului de Stat a.

Ploiesti: Transportul in comun este functional din nou, dupa ce greva inceputa marti de compania TCE s-a incheiat

Marti seaara soferii de la societatea care asigura transportul public in Ploiesti au declansat o greva spontana, miercuri niciun autobuz nu a fost pe traseu, iar joi dimineata lucrurile au revenit la normal. De-a lungul acestui an, angajatii TCE Ploiesti au recurs de mai multe ori la forme de protest, inclusiv greve, pentru a atrage atentia asupra situatiei financiare dificile a societatii si au avertizat ca autobuzele sunt un real pericol, unele vehicule avand 40 de ani vechime. Ploiestenii au facut sesizari la Protectia Consumatorului pentru ca miercuri nu a fost asigurat transportul cu cel putin 30% din flota, cum prevede legea.

Baronul vitezoman: Marian Oprisan a ramas din nou fara permis de conducere dupa ce a depasit cu mult limita legala de viteza

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile si cu amenda dupa ce a depasit cu mult limita de viteza in timp ce circula pe raza.

Gabriela Firea: De la inceputul anului si pana in prezent avem peste 100.000 de masini vechi inmatriculate in capitala, cumva din nou rablele Europei au ajuns la noi

Dupa eliminarea timbrului de mediu, In Bucuresti au fost inmatriculate 100. 000 de masini vechi, iar rablele Europei au ajuns la noi, a declarat luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Edilul a declarat ca impreuna cu Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, cauta solutii pentru a pune stop acestui exod de rable deoarece ele nu afecteaza doar circulatia ci si starea noastra de sanatate, mediul ambiant, creaza poluare.

Protestele din Romania, din nou in presa internationala

Principalele agentii de stiri internationale au relatat din nou despre protestele din Bucuresti si principalele orase din Romania. Protestatarii, care au avut un mic conflict cu fortele de ordine,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )