Libnet.ro
UNICEF

01:06

KINOdiseea Altfel incepe pe 15 mai la Bucuresti!

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
KINOdiseea Altfel incepe pe 15 mai la Bucuresti!

Dupa ce a adus in ultimii 8 ani publicului cele mai noi, iubite si apreciate filme pentru copii, filme premiate la festivaluri internationale si aclamate de majoritatea criticilor, care rar ajung in cinematografele romanesti, KINOdiseea, unul dintre cele mai mari festivaluri de filme pentru publicul tanar din Europa Centrala si de Sud-Est, revine in premiera . continuă pe Ceaşca de Cultură

Romania libera implineste 140 de ani. De ce a ales Dimitrie August Laurian data de 15 mai pentru tiparirea primului numar: Natiunea romana cere libertatea de a vorbi, de a scrie si a tipari fara nici o censura

Exact acum 140 de ani iesea de la tipar primul numar al cotidianului Romania libera la cinci zile dupa declararea independentei tarii. Data de aparitie a fost aleasa insa pentru semnificatia aparte si a legaturii directe cu un alt eveniment care a avut loc pe 15 mai 1848, cand 40. 000 de romani ardeleni au luat parte la Marea Adunare Nationala de la Blaj, pe Campul Libertatii din Mica Roma, pentru a afirma dreptul la existenta pentru natiunea romana.

Curs valutar 15 mai. Leul se apreciaza pe toate fronturile

Cursul valutar valabil luni, 15 mai, indica o apreciere a monedei nationale in raport cu toate valutele principale .

15 mai in istorie: Sovieticii se retrag din Afganistan. Apare ziarul Romania Libera

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 15 mai .

MACRO NEWSLETTER 15 Mai 2017

Preturile de consum din SUA si-au temperat cresterea anuala si in aprilie 2017, pana la 2,2%, de la 2,4% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,2%, dupa un declin de 0,3% in luna anterioara.

Si tu bei apa minerala? N-o s-o mai consumi, dupa ce citesti cel mai recent studiu al cercetatorilor

Apa minerala ar putea fi una dintre cauzele obezitatii, arata un studiu recent al cercetatorilor de la Universitatea Birzeit, din Palestina, informeaza The Telegraph. Oamenii de stiinta au descoperit ca.

15 Mai. Ce-i cu ziua asta? DinescuColierul din bomboane de coliva deschid Festivalul de Poezie/ Story: Cum a ajuns Mickey Mouse pe buletinul de vot al americanilor

Haute Culturedeschide astazi Festivalul de PoezieBucuresti. Primul recital de poezie va fi al lui Mircea Dinescu. Cartea sa este Colierul din bomboane de coliva, Editura Fundatiei pentru Poezie Mircea Dinescu. Dinescu: poezie, umor, politica, bucatarie, poezie. Vom fi LIVE pe Facebook! / Citeste story! Urechile mari! Azi este ziua lui Mickey Mouse. Soarecul de pe buletinele de vot ale Americii.

Horoscopul zilei - 15 mai. Comunicarea este solutia tuturor problemelor

Berbec Esti cu totul absorbit de alte taramuri si vrei sa te decontectezi de la realitate. Cum termini serviciul, te urci in masina si te duci acolo sunt deja toti prietenii tai. Taur Este.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )