Libnet.ro
UNICEF

18:15

Klaus Iohannis, atac dur la Guvernul Ponta: Guvernul a pregatit prost cardul national de sanatate / E un scandal public

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, atac dur la Guvernul Ponta: Guvernul a pregatit prost cardul national de sanatate / E un scandal public

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat vineri guvernul ca a pregatit prost introducerea cardului national de sanatate si a precizat ca va avea o discutie cu premierul Victor Ponta pe aceasta tema. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Guvernul a pregatit prost implementarea cardului de sanatate; E un scandal public

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca Guvernul a pregatit prost implementareea programului privind cardul de sanatate, el mentionand ca m vazut mii de oameni care stau la cozi si ca este un scandal public.

Iohannis, despre cardul de sanatate: E o problema reala, Guvernul a pregatit prost implementarea (VIDEO)

Intr-o conferinta sustinuta la Aeroportul Henri Coanda la sosirea din Polonia, presedintele Klaus Iohannis a vorbit si despre cardul de sanatate. E o problema reala, Guvernul a pregatit prost.

Klaus Iohannis, ATAC la Ponta: Premierul a plecat in turneul din statele arabe pe cont propriu, nu a discutat cu mine

Klaus Iohannis, presedintele Romanie, a declarat, vineri, la intoarcea din Polonia ca premierul Victor Ponta a plecat pe cont propriu in turneul pe care le-a efectuat in mai multe state arabe, si ca nu a discutat cu el in prealabil, adaugand ca acesta l-a informat cand a revenit in tara ca a avut niste discutii senzationale.

Iohannis: Guvernul a pregatit prost implementarea cardului de sanatate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Aeroportul Otopeni, ca Guvernul Romaniei a pregatit prost implementarea cardului de sanatate, acesta afirmand ca va avea o discutie cu premierul Victor Ponta.

Presedintele Klaus Iohannis: Guvernul a pregatit prost implementarea cardului de sanatate. Am vazut mii de oameni la cozi

Guvernul a pregatit prost implementarea cardului de sanatate. Asa a declarat vineri presedintele Romaniei Klaus Iohannis, precizand ca va discuta cu Victor Ponta pe marginea acestui subiect. Am vazut mii de oameni care stau la cozi, care nu pot beneficia de serviciile de sanatate. Este un scandal public, a completat seful statului.

Primul atac al presedintelui Iohannis la Guvernul Ponta: posibil viitor hobby sau lobby?

Nimeni nu se intreaba in ce masura aceasta iesire a lui Klaus Iohannis a venit natural, din partea unui om ingrijorat de tarisoara, sau a fost scoasa cu forcepsul din nevoia unui semnal dat spre mai multe zone cu interes special in temele pe care le-a abordat.

Klaus Iohannis critica modul in care a inteles domnul Ponta ca se face politica externa: Primul ministru Victor Ponta a plecat pe cont propriu in vizita in tarile arabe. Este o metoda inedita, fiecare de capul lui

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, vineri, la intoarcerea dintr-o vizita de doua zile in Polonia, modul in care a inteles domnul Ponta ca se face politica externa: Primul ministru Victor Ponta a plecat pe cont propriu, nu a discutat cu mine in prealabil despre vizita in statele arabe. M-a informat la intoarcere ca a avut discutii foarte bune. Este o metoda inedita de a face politica externa, fiecare de capul lui, a afirmat seful statului, raspunzand intrebarii unu jurnalist pe aceasta tema.

Klaus Iohannis: Victor Ponta face vizite externe de capul lui. Probabil asa a inteles domnul Ponta politica externa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, vineri, de pe aeroportul Otopeni. Iohannis a explicat ca a participat la evenimentele organizate la Gdansk, pentru a marca.

Ponta, discutie cu Klaus Iohannis despre numirea ambasadorilor. Ce au hotarat

Premierul Victor Ponta a declarat ca a avut, miercuri, o discutie de principiu cu presedintele Klaus Iohannis legata si de numirea unor noi ambasadori, precizand ca in state in care expira mandate sau sunt doar.

Klaus Iohannis si Victor Ponta urmeaza sa discute miercuri despre noii ambasadori. Premierul spune ca va accepta o eventuala nominalizare a lui Plesu la Paris

Premierul Victor Ponta ar putea avea din nou discutii, miercuri, cu presedintele Klaus Iohannis pe tema numirii de noi ambasadori in tarile in care in acest an mandatul actualilor sefi ai reprezentantelor diplomatice romanesti expira. Seful Guvernului a confirmat informatia pentru Agerpres. Surse oficiale spun ca in discutii ar fi si posturile de ambasador la Madrid, Paris si Beijing.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )