Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis: Atragerea de investitii straine este prioritatea majora pentru Romania

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Atragerea de investitii straine este prioritatea majora pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata la Blaj ca atragerea de investitii straine reprezinta o prioritate majora pentru Romania, insa in egala masura trebuie sustinut si capitalul romanesc. continuă pe Antena3

Iohannis: Atragerea de investitii straine este o prioritatea majora, dar trebuie sa ne concentram si asupra sustinerii capitalului romanesc si a investitiilor autohtone

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca atragerea de investitii straine este o prioritate majora, dar, in egala masura, trebuie sustinut si capitalul romanesc, transmite Agerpres. Fara.

Iohannis, la Blaj: Atragerea de investitii straine, o prioritate majora pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Blaj, unde participa la Bosch Innovation Day, ca atragerea de investitii straine este o prioritate majora pentru Romania, dar ca trebuie concentrare si pe capitalul romanesc si.

Iohannis, la Blaj: Atragerea de investitii straine, o prioritate majora pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Blaj, unde participa la Bosch Innovation Day, ca atragerea de investitii straine este o prioritate majora pentru Romania, dar ca trebuie concentrare si pe capitalul romanesc si investitiile autohtone, care sunt in mare suferinta in prezent.

Klaus Iohannis: Solicit demisia premierului. Este o situatie imposibila pentru Romania ca primul ministru sa fie invinuit de fapte penale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut vineri demisia premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a fost chemat la DNA pentru a i se comunica ca este suspect in dosarul lui Dan Sova. Astazi DNA a comunicat.

Ce spune presedintele Iohannis despre investitiile straine

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, aflat intr-o vizita la Blaj unde participa la Bosch Innovation Day, a declarat ca atragerea de investitii straine este o prioritate majora pentru Romania, dar ca trebuie concentrare si pe capitalul romanesc si investitiile autohtone, care sunt in mare suferinta in prezent.

Atacuri in rafala la DNA, inalta Curte, CSM, instante judecatoresti: PSD distruge justitia pentru Dan Sova, iar Klaus Iohannis da mesaje pe Facebook

Presedintele Klaus Iohannis este din nou in central unor critici pentru modul in care a reactionat dupa ce parlamentarii l-au scapat, marti, de arrest pe senatorul Dan Sova. Seful statului s-a limitat la a.

Klaus Iohannis: Solicit DEMISIA lui Victor Ponta. Este o situatie imposibila pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o declaratie de presa, ca solicita demisia premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA. Astazi, DNA a comunicat.

Monica Macovei sustine ca are trei motive pentru care este dezamagita de Klaus Iohannis: Promulgarea legii alegerilor locale, printre nemultumirile eurodeputatului

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat joi ca are cel putin trei motive pentru care este dezamagita de presedintele Klaus Iohannis. Totusi, aceasta precizeaza ca nu regreta ca l-a votat pe Iohannis la.

Klaus Iohannis, in vizita neoficiala la Neptun: Presedintele a mers la vila de protocol din statiune

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri dupa-amiaza, la Neptun, si a mers la vila de protocol din statiune, potrivit unor surse locale citate de Mediafax. Aceasta este prima vizita pe care presedintele Klaus.

Klaus Iohannis, despre o eventuala nominalizare a lui Predoiu ca premier: Eu tind sa-mi pastrez si sa-mi indeplinesc promisiunile

Despre situatia in care se afla premierul Victor Ponta in momentul actual, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca solutia optima este demisia, aratand ca in acest caz va consulta partidele si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,267 seconds )