Libnet.ro
UNICEF

05:45

Iohannis, la Blaj: Atragerea de investitii straine, o prioritate majora pentru Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis, la Blaj: Atragerea de investitii straine, o prioritate majora pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Blaj, unde participa la Bosch Innovation Day, ca atragerea de investitii straine este o prioritate majora pentru Romania, dar ca trebuie concentrare si pe capitalul romanesc si. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis, la Blaj: Atragerea de investitii straine, o prioritate majora pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Blaj, unde participa la Bosch Innovation Day, ca atragerea de investitii straine este o prioritate majora pentru Romania, dar ca trebuie concentrare si pe capitalul romanesc si investitiile autohtone, care sunt in mare suferinta in prezent.

Klaus Iohannis, la implinirea a 40 de ani de la adoptarea Actului Final de la Helsinki: Rezolvarea conflictului prelungit din Republica Moldova ramane o prioritate majora pentru Romania

Presedintele Kalus Iohannis a transmis joi, cu ocazia marcarii a 40 de ani de la adoptarea Actului Final de la Helsinki, ca rezolvarea conflictului prelungit din Republica Moldova ramane o prioritate majora pentru.

Klaus Iohannis: Atragerea de investitii straine este prioritatea majora pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata la Blaj ca atragerea de investitii straine reprezinta o prioritate majora pentru Romania, insa in egala masura trebuie sustinut si capitalul romanesc.

Ce spune presedintele Iohannis despre investitiile straine

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, aflat intr-o vizita la Blaj unde participa la Bosch Innovation Day, a declarat ca atragerea de investitii straine este o prioritate majora pentru Romania, dar ca trebuie concentrare si pe capitalul romanesc si investitiile autohtone, care sunt in mare suferinta in prezent.

Iohannis: Atragerea de investitii straine este o prioritatea majora, dar trebuie sa ne concentram si asupra sustinerii capitalului romanesc si a investitiilor autohtone

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca atragerea de investitii straine este o prioritate majora, dar, in egala masura, trebuie sustinut si capitalul romanesc, transmite Agerpres. Fara.

Ce spune presedintele Iohannis despre rezolvarea conflictului din R. Moldova

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, joi, un mesaj cu ocazia marcarii a 40 de ani de la adoptarea Actului Final de la Helsinki, in care spune ca rezolvarea conflictului prelungit din Republica Moldova ramane o prioritate majora pentru Romania, iar tara noastra sprijina negocierile in formatul 5+2, se arata in mesajul transmis de seful statului.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )