Libnet.ro
UNICEF

9 Mai.

KLAUS IOHANNIS, LA BRUXELLES: Nu voi agrea propunerea finlandeza privind cadrul financiar multianual

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS, LA BRUXELLES: Nu voi agrea propunerea finlandeza privind cadrul financiar multianual

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca nu este de acord cu propunerea presedintiei finlandeze a Consiliului Uniunii Europene privitoare la viitorul cadru financiar multianual, aratand, printre altele, ca banii alocati pentru politica de coeziune ar fi insuficienti, informeaza Agerpres. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis: Romania, absolut nesatisfacuta de propunerea facuta de Finlanda pentru bugetul UE. Lipsesc chestiuni esentiale (VIDEO)

Romania nu este deloc satisfacuta de propunerea presedintiei finlandeze la Consiliul UE in ceea ce priveste banii alocati pentru Fondul de Coeziune si Politica Agricola Comuna, a declarat presedintele.

Iohannis: Nu voi agrea sub nicio forma propunerea finlandeza pentru cadrul financiar. Nu ne convine de niciun punct si nu suntem singurii VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, inainte de reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, ca nu este de acord cu propunerea presedintiei finlandeze a Consiliului Uniunii Europene privind viitorul MFF cadru financiar multianual). Acesta a subliniat ca lipsesc fonduri esentiale, ca exista mai mute tari nemultumite si a sugerat elaborarea unui nou draft.

Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, in perioada 12-13 decembrie, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, urmand sa discute despre viitorul buget multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, combaterea schimbarilor climatice, precum si despre relatiile externe ale Uniunii Europene, relateaza News. ro.

Klaus Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis, va participa, in perioada 12-13 decembrie, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, urmand a discuta despre viitorul buget multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, combaterea schimbarilor climatice, precum si relatiile externe ale Uniunii Europene, potrivit Agerpres. ro.

Klaus Iohannis isi prezinta propriile realizari la CSM: Acea etapa s-a incheiat si voi veghea sa nu mai revinaniciodata

Presedintele Klaus Iohannis participa marti la sedinta plenului CSM in care are loc alegerea noii conduceri, respectiv presedintele si vicepresedintele. Seful statului si-a inceput discursul de la CSM printr-o prezentare a propriilor realizari, in frunte cu referendumul pe Justitie din luna mai.

KLAUS IOHANNIS: Protocoalele secrete pe justitie s-au incheiat demult

Intrebat in cadrul sedintei despre protocoalele secrete de membrul CSM, Gabriela Baltac, presedintele Klaus Iohannis a declarat: ,,Acea etapa cu protocoale secrete pe justitie s-a incheiat demult si voi veghea sa nu mai revina niciodata.

Klaus Iohannis, nemultumit de propunerile Finlandei privind fondurile de coeziune

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca va contesta politica fondurilor de coeziune si ca nu este de acord cu propunerile facute de Finlanda.

E oficial! Klaus Iohannis a retras decoratiile pentru 12 persoane publice

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele privind retragerea decoratiilor pentru mai m.

Ludovic Orban: PNL tine cont de punctele de vedere ale lui Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca PNL sustine punctul de vedere exprimat de presedintele Klaus Iohannis privind pensiile pentru magistrati si militari.

Legea prin care padurarii vor fi dotati cu armament de serviciu, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea de modificare si completare a OUG 592000 privind Statutul personalului silvic, a carei principala prevedere este dotarea cu armament de serviciu a personalului silvic care are atributii de paza si protectie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 9 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )