Libnet.ro
UNICEF

13:15

Klaus Iohannis, care era asteptat la Sibiu de Inviere, nu a mai ajuns. Surse locale spun ca nu ar fi in tara

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, care era asteptat la Sibiu de Inviere, nu a mai ajuns. Surse locale spun ca nu ar fi in tara

Presedintele Klaus Iohannis, care era asteptat la slujba de Inviere de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu, unde merge in fiecare an de Paste, nu a mai ajuns la ceremonialul religios, surse locale sustinand ca seful statului si sotia sa nu s-ar afla in tara, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Iohannis a fost asteptat la Sibiu de inviere, dar nu a mai ajuns. Mesajul presedintelui pentru catolici si pentru romanii cu nume de flori

Presedintele Klaus Iohannis a fost asteptat la slujba de inviere de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu, dupa ce surse au sustinut ca va fi prezent acolo in seara de sambata. Cu toate acestea, Iohannis nu a mai ajuns la slujba.

Iohannis , asteptat la Sibiu de inviere, nu a mai ajuns; surse locale spun ca nu ar fi in tara

- Presedintele Klaus Iohannis, care era asteptat la slujba de inviere de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu, unde merge in fiecare an de Paste, nu a mai ajuns la ceremonialul religios, surse locale sustinand ca seful statului si sotia sa nu s-ar afla in tara.

100 de zile la Cotroceni pentru Klaus Iohannis: Care sunt nemultumirile fanilor virtuali ai presedintelui Facebook

La implinirea primelor 100 de zile de mandat prezidential, sustinatorii de pe Facebook ai presedintelui Klaus Iohannis ii reproseaza relatia mult prea apropiata cu premierul Victor Ponta, lipsa de implicare in viata politica interna, semnarea decretului de numire in functia de ministru al Finantelor a lui Eugen Teodorovici, dar si, curios, faptul ca a ales Facebook-ul ca principal canal de comunicare.

Klaus Iohannis cheama partidele la consultari

De la Sibiu, unde celebreaza Pastele Catolic, presedintele Klaus Iohannis anunta ca va avea treaba cu partidele, in scurta vreme. A dat vestea pe contul sau de Facebook. Mai exact, a scris asa: Dupa.

Nicusor Dan, despre Klaus Iohannis: Din pacate a esuat. A ajuns sa nu mai conteze decat in PNL

Nicusor Dan, presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul si fost candidat la Prim[ria Capitalei, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis a esuat prin faptul ca a stat departe, creditul sau de imagine.

DNA a inceput urmarirea penala sub control judiciar a lui George Scutaru. Fostul consilier al lui Klaus Iohannis, acuzat ca a primit o parte dintr-o mita de 1 milion de euro pe care a folosit-o in campania electorala din 2008

Directia Nationala Anticoruptie a demarat urmarirea penala a lui George Scutaru, fost consilier, pentru scurta vreme, al actualului presedinte Klaus Iohannis. Scutaru, pus sub control judiciar pentru 60 de zile, este acuzat de complicitate la luare de mita si spalarea banilor. Acesta a fost numit la Cotroceni consilier pe probleme de securitate nationala in decembrie 2014, imediat dupa ce Klaus Iohannis a preluat mandatul si si-a dat demisia la inceputul lunii martie.

Klaus Iohannis, mesaj de ziua NATO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj, pe pagina personala de Facebook, cu ocazia celebrarii zilei NATO. Seful statului a subliniat, cu acest prilej, profesionalismul si curajul de care au dat dovada militarii la diversele misiuni NATO.

Presedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, sarbatoreste Pastele maine

Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, sarbatoreste Pastele maine. Pentru prima data, Romania are un presedinte de alta confesiune decat cea majoritara, ortodoxa. Iohannis.

Klaus Iohannis, mesaj de ziua Academiei Romane

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, miercuri, cu ocazia aniversarii a 149 ani de la infiintarea Academiei Romane, prin care felicita institutia pentru activitatea depusa, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis: Apartenenta la NATO ramane o garantie a securitatii tarii noastre si un reper fundamental al politicii externe a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a apreciat, cu coazia celebrarii zilei NATO in Romania, ca aparteneta la Alianta Nord Atlantica reprezinta o garantie a securitatii tarii noastre si totodata, un reper in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )