Libnet.ro
UNICEF

09:45

Klaus Iohannis, mesaj de ziua NATO

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, mesaj de ziua NATO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj, pe pagina personala de Facebook, cu ocazia celebrarii zilei NATO. Seful statului a subliniat, cu acest prilej, profesionalismul si curajul de care au dat dovada militarii la diversele misiuni NATO. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, mesaj de ziua Academiei Romane

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, miercuri, cu ocazia aniversarii a 149 ani de la infiintarea Academiei Romane, prin care felicita institutia pentru activitatea depusa, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, mesaj la aniversarea a 149 de ani de la infiintarea Academiei Romane: Unul dintre simbolurile statalitatii Romaniei moderne

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu prilejul aniversarii a 149 de ani de la infiintarea Academiei Romane. Seful statului a aratat ca Academia Romana s-a nascut din nazuinta .

Klaus Iohannis: Apartenenta la NATO ramane o garantie a securitatii tarii noastre si un reper fundamental al politicii externe a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a apreciat, cu coazia celebrarii zilei NATO in Romania, ca aparteneta la Alianta Nord Atlantica reprezinta o garantie a securitatii tarii noastre si totodata, un reper in.

Klaus Iohannis, criticat dupa intalnirea cu presedintele Turciei. Radio Europa Libera: Seful statului nu a reusit sa aduca in discutie si problemele Romaniei

Klaus Iohannis este criticat dupa intalnirea cu presedintele turc, Recep Erdogan. Jurnalistii de la Europa Libera scriu ca Erdogan a reusit sa puncteze toate subiectele favorabile lui, in vreme ce presedintele.

Victor Ponta, mesaj de ziua NATO: Aderarea Romaniei la Alianta Nord Atlantica, una din marile realizari post-Revolutie

Premierul Victor Ponta a scris, duminica, pe pagina personala de Facebook, ca aderarea Romaniei la NATO este una dintre marile realizari ale perioadei post-Revolutie, iar autoritatile romane isi vor face in continuare datoria fata de aliatii Nord-Atlantici.

Klaus Iohannis: Coruptia e ca o boala. Trebuie sa i se aplice un tratament dureros, dar vindecator (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a postat joi pe Facebook un mesaj in crae compara fenomenul coruptiei cu o boala careia trebuie sa i se aplice un tratament dureros. Coruptia e ca o boala. Trebuie sa i se.

Presedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, sarbatoreste Pastele maine

Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, sarbatoreste Pastele maine. Pentru prima data, Romania are un presedinte de alta confesiune decat cea majoritara, ortodoxa. Iohannis.

Surse: Klaus Iohannis petrece Pastele in Germania, la parintii sai. Saptamana viitoare presedintele pleaca impreuna cu sotia sa intr-o destinatie exotica

Klaus Iohannis petrece Pastele catolic departe de tara. Surse, citate de B1 TV, spun ca ar fi plecat in Germania la parintii sai, iar luni pleaca impreuna cu sotia sa in excursie intr-o destinatie.

Nicusor Dan, despre Klaus Iohannis: Din pacate a esuat. A ajuns sa nu mai conteze decat in PNL

Nicusor Dan, presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul si fost candidat la Prim[ria Capitalei, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis a esuat prin faptul ca a stat departe, creditul sau de imagine.

Klaus Iohannis, care era asteptat la Sibiu de Inviere, nu a mai ajuns. Surse locale spun ca nu ar fi in tara

Presedintele Klaus Iohannis, care era asteptat la slujba de Inviere de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu, unde merge in fiecare an de Paste, nu a mai ajuns la ceremonialul religios, surse locale sustinand ca seful statului si sotia sa nu s-ar afla in tara, scrie Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )