Libnet.ro
UNICEF

19:45

Klaus Iohannis a castigat procesul cu ANI privind conflictul de interese

B1 B1,
Klaus Iohannis a castigat procesul cu ANI privind conflictul de interese

Presedintele Klaus Iohannis a castigat miercuri procesul cu Agentia Nationala de Integritate, privind conflictul de interese, informeaza B1 TV. Curtea de Apel Alba Iulia a luat miercuri aceasta decizie, insa ace. continuă pe B1

Pronuntare la Curtea de Apel Alba Iulia in dosarul in care Klaus Iohannis a contestat raportul ANI privind un conflict de interese

Curtea de Apel Alba Iulia se pronunta miercuri, 10 iunie, in dosarul in care Klaus Iohannis a solicitat anularea unui raport de evaluare intocmit de Agentia Nationala de Integritate, prin care aceasta constatase incalcarea legislatiei in domeniul conflictului de interese.

Contestatia lui Iohannis la o decizie ANI privind conflictul de interese, admisa

Curtea de Apel Alba Iulia a admis astazi o contestatie formulata de presedintele Klaus Iohannis la o decizie a Agentiei Nationale de Integritate ANI), prin care aceasta constatase incalcarea legislatiei in domeniul conflictului de interese.

CCR discuta miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in cazul legii privind incompatibilitatile

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in cazul legii privind incompatibilitatile, respectiv Legea pentru modificarea Legii serviciilor comunitare de.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind arborarea si folosirea de catre unitatile administrativ-teritoriale a steagurilor proprii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, 4 legi. Printre acestea, legea privind arborarea si folosirea de catre unitatile administrativ-teritoriale a steagurilor proprii, anunta Administratia.

CCR a admis sesizarea lui Klaus Iohannis: Legea incompatibilitatii privind alesii locali, neconstitutionala

Curtea Constitutionala a admis, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis si a decis ca Legea incompatibilitatii privind alesii locali,, este neconstitutionala, informeaza B1 TV. Decizia si motivatia.

Klaus Iohannis: Este nevoie sa readucem rigoarea, claritatea si corectitudinea in tot ce tine de cadrul normativ care priveste securitatea nationala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, in urma intalnirii cu liderii partidelor si formatiunilor politice parlamentare privind Strategia Nationala de Aparare a Tarii, ca rigoarea, claritatea si.

Klaus Iohannis castiga inca o batalie cu ANI

10- Magistratii de la Curtea de Apel Alba Iulia au admis contestatia lui Klaus Iohannis de anulare a raportului de incompatibilitate intocmit de ANI. Va amintim ca Agentia Nationala de Integritate il.

Basescu a castigat procesul intentat de Voiculescu suparat ca a fost acuzat ca vrea sa controleze Justitia

Traian Basescu a castigat procesul intentat de Dan Voiculescu in urma unor declaratii facute de fostul sef al statului in iulie 2012, in plenul Parlamentului, cu privire la controlul Justitiei. Am vazut si afirmatiile facute de . ) domnul Voiculescu, ca trebuie sa controlam Justitia. Dragii mei concetateni, aceasta vreme a trecut!, spunea Basescu in Parlament. Voiculescu l-a actionat in judecata, iar decizia de luni este definitiva.

Klaus Iohannis, mesaj extrem de dur: Votul din Parlament - o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat aproape imediat dupa votul prin care Camera Deputatilor a respins cererea DNA in cazul Victor Ponta. Iohannis a folosit in premiera un ton mai dur la adresa deputatilor: Este o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor faptul ca parlamentarii ce alcatuiesc majoritatea impiedica justitia sa-si faca datoria, sunt dispusi sa distruga institutia Parlamentului. Iohannis a mai spus ca solutia este demisia premierului Ponta.

Victor Ponta si Klaus Iohannis, prima intalnire dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze

Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc astazi pentru prima oara dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze. Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe liderii partidelor parlamentare pentru a.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )