Libnet.ro
UNICEF

14:00

Victor Ponta si Klaus Iohannis, prima intalnire dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze

Antena3 Antena3,
Victor Ponta si Klaus Iohannis, prima intalnire dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze

Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc astazi pentru prima oara dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze. Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe liderii partidelor parlamentare pentru a. continuă pe Antena3

Victor Ponta si Klaus Iohanni, prima intalnire dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze

Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc astazi pentru prima oara dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze. Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe liderii partidelor parlamentare pentru a.

Iohannis, prima reactie dupa invinuirea lui Ponta

UPDATE: Klaus Iohannis a declarat ca ii solicita demisia primului ministru. Presedintele a declarat ca i-a comunicat aceasta solicitare si premierului in discutia pe care au purtat-o in urma cu cateva minute.

Iohannis: Solicit demisia premierului Victor Ponta. Ponta: Doar Parlamentul poate sa ma demita. Un procuror DNA nu este deasupra Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia premierului Victor Ponta, dupa ce procurorii DNA l-au pus sub urmarire penala. Ponta a refuzat, pe motiv ca doar Parlamentul il poate demite. in caz ca Ponta refuza in continuare sa demisioneze, presedintele Klaus Iohannis, potrivit Constitutiei, il poate suspenda din functia de prim-ministru, pentru ca este urmarit penal.

Victor Ponta, discutii cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni

Premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Cotroceni, pentru discutii cu Iohannis, la o ora dupa ce a iesit de la DNA. Procurorii au cerut inceperea urmaririi penale pe numele lui Victor Ponta, iar Iohannis are .

Klaus Iohannis: Solicit DEMISIA lui Victor Ponta. Este o situatie imposibila pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o declaratie de presa, ca solicita demisia premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA. Astazi, DNA a comunicat.

Victor Ponta, despre presedintele Iohannis: Mi-am facut datoria sa il informez despre ce sistem am mostenit de la Traian Basescu si despre ce trebuie sa faca acest presedinte al tuturor romanilor ca acest sistem sa functioneze mai bine

Dupa sedinta liderilor coalitiei de guvernare, premierul Victor Ponta a spus despre apelul fostului presedintele Traian Basescu cu privire la demisia sa ca este ridicol si ticalos. Ponta a tinut sa precizeze.

Victor Ponta: DOAR Parlamentul poate sa ma demita

Premierul Victor Ponta a reactionat de Facebook, dupa cererea lui Klaus Iohannis de a demisiona, si a precizat ca doar Parlamentul Romaniei il poate demite.

Victor Ponta, dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia: Respect pozitia sa publica dar am fost numit in functie de Parlamentul Romaniei si doar Parlamentul poate sa ma demita

Premierul Victor Ponta a transmis vineri, la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut public demisia din fruntea Guvernului, ca respecta pozitia pubilca a sefului statului, dar ca a fost numit.

Presedintele Klaus Iohannis, de la ora 21.00, despre intalnirea de la Cotroceni avuta cu Victor Ponta

Postul public de televiziune va difuza in aceasta seara, incepand cu ora 21. 00, un interviu cu presedintele Klaus Iohannis, care va dezvalui discutiile purtate, vineri, cu premierului Victor Ponta, la Palatul Cotroceni.

Ce a discutat presedintele Klaus Iohannis cu Victor Ponta la Cotroceni

Postul public de televiziune difuzeaza in aceasta seara, incepand cu ora 21. 00, un interviu cu presedintele Klaus Iohannis, care va dezvalui discutiile purtate, vineri, cu premierului Victor Ponta, la Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2618 seconds )