Libnet.ro
UNICEF

22:45

Klaus Iohannis, la deschiderea anului scolar, in Targoviste: Vreau sa relansez educatia ca tema de dezbatere nationala (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, la deschiderea anului scolar, in Targoviste: Vreau sa relansez educatia ca tema de dezbatere nationala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni la deschiderea anului scolar la Colegiul Economic Ion Ghica din Targoviste. Ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu a fost si el prezent la ceremonie. Este pentru mine. continuă pe B1

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis la deschiderea anului scolar: Educatia performanta nu produce someri

Presedintele Klaus Iohannis considera educatia o tema de dezbatere nationala, apreciind ca centrarea educatiei pe elev nu este un slogan care suna bine, ci un principiu care sa duca la decizii, adaugand ca.

Robert Negoita, la deschiderea anului scolar: invatamantul de astazi este Romania de maine

Robert Negoita, primarul sectorului 3 si presedintele al Organizatiei PSD Bucuresti, a participat luni la ceremonia de deschidere a anului scolar la Scoala Hamburg fosta Scoala nr. 195), scrie.

FOTO. Klaus Iohannis, la deschiderea noului an scolar: Vreau sa RELANSEZ educatia ca tema de dezbatere nationala

Presedintele Klaus Iohannis a mers, luni, in prima zi de noului an scolar, la Colegiul Economic Ion Ghica din Targoviste unde le-a spus elevilor ca educatia este esentiala pentru Romania, si de aceea vreau sa relansez teme educatiei.

Klaus Iohannis, la deschiderea noului an scolar: Vreau sa RELANSEZ educatia ca tema de dezbatere nationala

Presedintele Klaus Iohannis a mers, luni, in prima zi de noului an scolar, la Colegiul Economic Ion Ghica din Targoviste unde le-a spus elevilor ca educatia este esentiala pentru Romania, si de aceea vreau sa relansez teme educatiei.

Presedintele Klaus Iohannis da startul noului an scolar de la Targoviste

Potrivit Inspectoratului Scolar Judetean Dambovita, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va afla, luni, la deschiderea noului an scolar, la Targoviste. Alaturi de el se va afla si ministrului Educatiei, Sorin Mihai Cimpeanu.

Un catel ratacit a intrerupt discursul presedintelui Klaus Iohannis VIDEO

Discursul sustinut de presedintele Klaus Iohannis la deschiderea anului scolar a avut si momente amuzante. Un caine si-a facut aparitia din mijlocul multimii, s-a strecurat printre elevi si a ajuns pana in.

Remus Cernea il critica pe Klaus Iohannis pentru ca a sustinut un discurs alaturi de Arhiepiscopul Nifon al Targovistei

Deputatul Remus Cernea ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa respecte principiul separarii dintre stat si biserica, acesta sesizand faptul ca presedintele a acceptat sa tina discursul de la deschiderea anului scolar avandu-l alaturi pe Arhiepiscopul ortodox Nifon al Targovistei. O astfel de scena nu poate fi intalnita in nici o democratie veritabila, spune Cernea.

Raluca Turcan a participat la deschiderea anului scolar de la Liceul de Arta: Am studiat pianul si am visat ani la rand sa cant pe marile scene (VIDEO)

Deputata Raluca Turcan a transmis un mesaj elevilor care incep luni scoala, printr-o postare pe Facebook. Mult succes copiilor care incep astazi scoala, a scris politicianul. Alaturi de mesaj a fost postata si o.

Klaus Iohannis: Doresc sa relansez educatia ca tema de dezbatere nationala / Nu voi gira nicio modificare legislativa in domeniu fara o consistenta dezbatere publica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Colegiul Economic 'Ion Ghica' din Targoviste, unde a participat la festivitatea de deschidere a anului scolar, ca doreste sa relanseze Educatia ca tema de dezbatere nationala si avertizat ca nu va gira nicio modificare legislativa in acest domeniu fara o atenta si consistenta dezbatere publica.

Klaus Iohannis, la festivitatea de deschidere a anului scolar a unui colegiu economic din Targoviste

Presedintele Klaus Iohannis va participa luni, incepand cu ora 10, la festivitatea de deschidere a anului scolar a colegiului economic Ion Ghica, informeaza Cotroceniul.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )