Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis la deschiderea anului scolar: Educatia performanta nu produce someri

Antena3 Antena3,
Mesajul presedintelui Klaus Iohannis la deschiderea anului scolar: Educatia performanta nu produce someri

Presedintele Klaus Iohannis considera educatia o tema de dezbatere nationala, apreciind ca centrarea educatiei pe elev nu este un slogan care suna bine, ci un principiu care sa duca la decizii, adaugand ca. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, la deschiderea anului scolar, in Targoviste: Vreau sa relansez educatia ca tema de dezbatere nationala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni la deschiderea anului scolar la Colegiul Economic Ion Ghica din Targoviste. Ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu a fost si el prezent la ceremonie. Este pentru mine.

Un catel ratacit a intrerupt discursul presedintelui Klaus Iohannis VIDEO

Discursul sustinut de presedintele Klaus Iohannis la deschiderea anului scolar a avut si momente amuzante. Un caine si-a facut aparitia din mijlocul multimii, s-a strecurat printre elevi si a ajuns pana in.

Robert Negoita, la deschiderea anului scolar: invatamantul de astazi este Romania de maine

Robert Negoita, primarul sectorului 3 si presedintele al Organizatiei PSD Bucuresti, a participat luni la ceremonia de deschidere a anului scolar la Scoala Hamburg fosta Scoala nr. 195), scrie.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru pompieri

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj cu ocaiza Zilei Pompierilor, in care spune ca sacrificiul reprezentantilor acestei arme reprezinta un reper de onoare, disciplina si devotament.

Mesaj de ultima ora al presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a scris, duminica, pe pagina sa de Facebook, ca oamenii isi doresc legi mai clare, mai coerente, care nu se schimba de pe o zi pe alta si ca politicienii trebuie sa raspunda.

FOTO. Klaus Iohannis, la deschiderea noului an scolar: Vreau sa RELANSEZ educatia ca tema de dezbatere nationala

Presedintele Klaus Iohannis a mers, luni, in prima zi de noului an scolar, la Colegiul Economic Ion Ghica din Targoviste unde le-a spus elevilor ca educatia este esentiala pentru Romania, si de aceea vreau sa relansez teme educatiei.

Klaus Iohannis, la deschiderea noului an scolar: Vreau sa RELANSEZ educatia ca tema de dezbatere nationala

Presedintele Klaus Iohannis a mers, luni, in prima zi de noului an scolar, la Colegiul Economic Ion Ghica din Targoviste unde le-a spus elevilor ca educatia este esentiala pentru Romania, si de aceea vreau sa relansez teme educatiei.

Remus Cernea il critica pe Klaus Iohannis pentru ca a sustinut un discurs alaturi de Arhiepiscopul Nifon al Targovistei

Deputatul Remus Cernea ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa respecte principiul separarii dintre stat si biserica, acesta sesizand faptul ca presedintele a acceptat sa tina discursul de la deschiderea anului scolar avandu-l alaturi pe Arhiepiscopul ortodox Nifon al Targovistei. O astfel de scena nu poate fi intalnita in nici o democratie veritabila, spune Cernea.

Raluca Turcan a participat la deschiderea anului scolar de la Liceul de Arta: Am studiat pianul si am visat ani la rand sa cant pe marile scene (VIDEO)

Deputata Raluca Turcan a transmis un mesaj elevilor care incep luni scoala, printr-o postare pe Facebook. Mult succes copiilor care incep astazi scoala, a scris politicianul. Alaturi de mesaj a fost postata si o.

Mesajul Patriarhului Daniel la debutul anului scolar: Ce trebuie sa faca parintii si profesorii

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj la debutul noului an scolar, in care le cere parintilor si profesorilor sa isi supravegheze atent copii, mai ales in conditiile influentelor negative care pot veni de pe internet.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )