Libnet.ro
UNICEF

21:46

Klaus Iohannis: Doresc sa relansez educatia ca tema de dezbatere nationala / Nu voi gira nicio modificare legislativa in domeniu fara o consistenta dezbatere publica

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Doresc sa relansez educatia ca tema de dezbatere nationala / Nu voi gira nicio modificare legislativa in domeniu fara o consistenta dezbatere publica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Colegiul Economic 'Ion Ghica' din Targoviste, unde a participat la festivitatea de deschidere a anului scolar, ca doreste sa relanseze Educatia ca tema de dezbatere nationala si avertizat ca nu va gira nicio modificare legislativa in acest domeniu fara o atenta si consistenta dezbatere publica. continuă pe Hotnews

FOTO. Klaus Iohannis, la deschiderea noului an scolar: Vreau sa RELANSEZ educatia ca tema de dezbatere nationala

Presedintele Klaus Iohannis a mers, luni, in prima zi de noului an scolar, la Colegiul Economic Ion Ghica din Targoviste unde le-a spus elevilor ca educatia este esentiala pentru Romania, si de aceea vreau sa relansez teme educatiei.

Klaus Iohannis, la deschiderea noului an scolar: Vreau sa RELANSEZ educatia ca tema de dezbatere nationala

Presedintele Klaus Iohannis a mers, luni, in prima zi de noului an scolar, la Colegiul Economic Ion Ghica din Targoviste unde le-a spus elevilor ca educatia este esentiala pentru Romania, si de aceea vreau sa relansez teme educatiei.

Klaus Iohannis, la deschiderea anului scolar, in Targoviste: Vreau sa relansez educatia ca tema de dezbatere nationala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni la deschiderea anului scolar la Colegiul Economic Ion Ghica din Targoviste. Ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu a fost si el prezent la ceremonie. Este pentru mine.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis la deschiderea anului scolar: Educatia performanta nu produce someri

Presedintele Klaus Iohannis considera educatia o tema de dezbatere nationala, apreciind ca centrarea educatiei pe elev nu este un slogan care suna bine, ci un principiu care sa duca la decizii, adaugand ca.

Klaus Iohannis: Oamenii isi doresc legi mai clare, mai coerente. Politicienii trebuie sa raspunda

Presedintele Klaus Iohannis arata, intr-o postare facuta duminica pe pagina sa de Facebook, ca oamenii isi doresc legi mai clare, mai coerente, care nu se schimba de pe o zi pe alta, avertizandu-i pe politiceni ca trebuie sa dea un raspuns acestei asteptari.

Klaus Iohannis, critici pentru clasa politica: Oamenii isi doresc legi mai clare, mai coerente, care nu se schimba de pe o zi pe alta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un semnal de alarma clasei politice asupra faptului ca oamenii isi doresc legi clare si stabile, acestia fiind cei care vor trebui sa ia initiativa in acest sens. Stiu c.

Klaus Iohannis: De anul trecut tot spun ca imi doresc o reforma a clasei politice din Romania. Asta inseamna si o reforma a Parlamentului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca este dispus sa se implice in proiectul de reformare a Parlamentului, adus in discutie de copresedintele PNL Alina Gorghiu si presedintele interimar al PSD Liviu.

Klaus Iohannis si Jean-Claude Juncker au discutat pe tema imigrantilor

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a discutat duminica, prin telefon, cu presedintele Klaus Iohannis si cu lideri ai altor state europene, inaintea reuniunii Consiliului UE pentru Justitie si.

Klaus Iohannis si seful Comisiei Europene, convorbire telefonica pe tema imigrantilor. Cotroceni: Respingem cota obligatorie!

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a scris, duminica, pe Twitter, ca in cursul zilei a discutat prin telefon cu presedintele Klaus Iohannis si cu lideri ai altor state europene, inaintea.

UPDATE: Klaus Iohannis, discutie cu presedintele CE pe tema imigrantilor

UPDATE: Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a anuntat pe Twitter, ca a vorbit la telefon cu presedinte Klaus Iohannis despre criza imigrantilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )