Libnet.ro
UNICEF

13:00

Raluca Turcan a participat la deschiderea anului scolar de la Liceul de Arta: Am studiat pianul si am visat ani la rand sa cant pe marile scene (VIDEO)

B1 B1,
Raluca Turcan a participat la deschiderea anului scolar de la Liceul de Arta: Am studiat pianul si am visat ani la rand sa cant pe marile scene (VIDEO)

Deputata Raluca Turcan a transmis un mesaj elevilor care incep luni scoala, printr-o postare pe Facebook. Mult succes copiilor care incep astazi scoala, a scris politicianul. Alaturi de mesaj a fost postata si o. continuă pe B1

Klaus Iohannis, la deschiderea anului scolar, in Targoviste: Vreau sa relansez educatia ca tema de dezbatere nationala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni la deschiderea anului scolar la Colegiul Economic Ion Ghica din Targoviste. Ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu a fost si el prezent la ceremonie. Este pentru mine.

Robert Negoita, la deschiderea anului scolar: invatamantul de astazi este Romania de maine

Robert Negoita, primarul sectorului 3 si presedintele al Organizatiei PSD Bucuresti, a participat luni la ceremonia de deschidere a anului scolar la Scoala Hamburg fosta Scoala nr. 195), scrie.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis la deschiderea anului scolar: Educatia performanta nu produce someri

Presedintele Klaus Iohannis considera educatia o tema de dezbatere nationala, apreciind ca centrarea educatiei pe elev nu este un slogan care suna bine, ci un principiu care sa duca la decizii, adaugand ca.

Klaus Iohannis, la festivitatea de deschidere a anului scolar a unui colegiu economic din Targoviste

Presedintele Klaus Iohannis va participa luni, incepand cu ora 10, la festivitatea de deschidere a anului scolar a colegiului economic Ion Ghica, informeaza Cotroceniul.

Oficialii ANAT, suparati pe Ministerul Educatiei: Modificarile anului scolar afecteaza intreaga industrie a turismului

Peste 10. 000 de turisti romani risca sa piarda banii de vacanta din cauza schimbarii anului scolar, informeaza B1 TV. Oficialii ANAT acuza Ministerul Educatiei ca nu i-a consultat cand a facut schimbarile .

Avertisment: Peste 10.000 de turisti romani risca sa piarda banii de vacanta din cauza schimbarii anului scolar

Turistii romani care au contractat 10. 000 de sejururi pentru vacanta de iarna risca sa piarda sumele cheltuite din cauza modificarii structurii anului scolar, potrivit oficialilor ANAT, care afirma ca schimbarile decise de Ministerul Educatiei afecteaza intreaga industrie a turismului.

Turismul, afectat de noua structura a anului scolar: Peste 10.000 de turisti risca sa piarda banii dati pe sejururile din vacanta de iarna

Noua structura a anului scolar afecteaza turismul. Peste 10. 000 de turisti romani risca sa piarda banii dati pentru sejururile din vacanta de iarna, din cauza modificarilor de pe ultima suta de.

Cum risca 10.000 de romani sa piarda bani din cauza modificarii anului scolar

Turistii romani care au contractat 10. 000 de sejururi pentru vacanta de iarna risca sa piarda sumele cheltuite din cauza modificarii structurii anului scolar, potrivit oficialilor ANAT, care afirma ca.

ANAT: Noua structura a anului scolar pagubeste agentiile de turism

Modificarea structurii anului scolar 2015-2016 afecteaza intreaga industrie a turismului, cauzand pagube financiare turoperatorilor romani, dar si turistilor. Saptamana in plus de vacanta, in luna ianuarie, noua perioada de vacanta din luna februarie,.

Asociatia Elevilor din Constanta critica modificarea structurii anului scolar: Inceperea vacantei mari cu o saptamana mai tarziu, pe 24 iunie, nu e benefica pentru elevi

Revenirea la o vacanta de vara care incepe din 24 iunie pastreaza actuala stare de fapt: din cauza conditiilor climatice, elevii nu se pot concentra sa invete, absenteismul este la cote ridicate, iar perioada de examene se prelungeste pana spre mijlocul lunii iulie. Reactia vine din partea Asociatiei Elevilor din Constanta, care critica modificarea structurii anului scolar. Amintim ca Ministerul Educatiei a schimbat structura semestrelor si a vacantelor, cu doar 4 zile inainte ca elevii sa inceapa scoala.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )