Libnet.ro
UNICEF

14:15

Victor Ponta: Liderii PNL care ii cer demisia lui Liviu Dragnea au facut campanie cot la cot cu PSD la referendumul din 2012. Sa va fie rusine!

B1 B1,
Victor Ponta: Liderii PNL care ii cer demisia lui Liviu Dragnea au facut campanie cot la cot cu PSD la referendumul din 2012. Sa va fie rusine!

Liderul PSD Victor Ponta a amintit, vineri, ca liderii PNL care ii cer demisia lui Liviu Dragnea au facut campanie cot la cot cu social-democratii la referendumul de suspendare a lui Traian Basescu din. continuă pe B1

Victor Ponta acuza PNL ca apara interesele companiei Schweighofer

Premierul Victor Ponta a declarat ca PNL apara interesele companiei Schweighofer deoarece a primit informatii potrivit carora membri PNL au avut intalniri informale si formale cu reprezentantii companiei.

PNL ii cere demisia lui Victor Ponta pentru cele 600 de milioane de euro blocate de CE

Vicepresedintele PNL Alexandru Nazare i-a cerut demisia premierului Victor Ponta pentru cele peste 600 de milioane de euro blocate de Comisia Europeana, se arata intr-un comunicat PNL.

Victor Ponta: Noul ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, desemnat dupa discutii cu presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca Liviu Dragnea i-a prezentat demisia, ca urmare a condamnarii sale la un an de inchisoare cu suspendare. Persoana care va ocupa postul de.

Victor Ponta acuza membri din PNL ca apara interesele companiei Schweighofer

Premierul Victor Ponta a declarat ca PNL apara interesele companiei Schweighofer deoarece a primit informatii potrivit carora membri PNL au avut intalniri informale si formale cu reprezentantii companiei.

REACTIA Alinei Gorghiu la acuzatiile lui Victor Ponta pe tema intalnirilor private ale PNL cu Holzindustrie Schweighofer

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a reactionat la afirmatiile liderului PSD, premierul Victor Ponta, conform caruia lideri liberali au avut intalniri private cu Holzindustrie, spunandu-i sa sesizeze organele.

Victor Ponta: Presedintele a fost influentat de oameni din PNL. Oameni ai acestui partid au avut intalniri private cu firma Holzindustrie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, ca presedintele Klaus Iohannis a fost influentat de oameni din PNL atunci cand a trimis legea Codului Silvic inapoi in Parlament. Ba mai mult, sustine.

Ponta: Lideri PNL au avut intalniri private cu firma Holzindustrie, va fi o informare in CSAT

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la B1 TV, ca l-a informat pe presedintele Klaus Iohannis despre intentia Guvernului de a interzice temporar exportul de masa lemnoasa neprelucrata prinntr-o ordonanta de urgenta. Intrebat daca este vorba in acest caz de trafic de influenta, Ponta a raspuns in prima faza 100%, dupa care a precizat ca nu el este cel care poate face incadrari juridice.

Alina Gorghiu, privind acuzatiile premierului la adresa liberalilor, in scandalul defrisarilor: il invit pe Victor Ponta sa faca sesizari la organele competente

Intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea, premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Iohannis a fost influentat de oameni din PNL atunci cand a tri.

De ce pierde Klaus Iohannis in fata lui Victor Ponta

Klaus Iohannis s-a obisnuit sa piarda razboaiele publice cu Victor Ponta. A castigat alegerile, dar asta nu il ajuta sa faca fata capcanelor intinse de Primul Ministru. E in continuare lipsit de reflexe, greoi, aproape indiferent pana la momentul cand sacait de situatie raspunde nervos si fara mare efect. in mod surprinzator, Klaus Iohannis continua sa fie prins pe picior gresit cu subiecte pe care ar trebui sa le controleze.

Victor Ponta: Guvernul intentioneaza sa interzica temporar exportul de masa lemnoasa neprelucrata/ L-am informat si pe presedintele Iohannis de aceasta intentie

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la B1 TV, ca l-a informat pe presedintele Klaus Iohannis despre intentia Guvernului de a interzice temporar exportul de masa lemnoasa neprelucrata printr-o ordonanta de urgenta. UPDATE Ponta: Mai multi liberali, care se dau zilele astea drept mari luptatori impotriva taierii padurilor, s-au intalnit zilele astea cu reprezentantii Holzindustrie si ca sunt mai mult lobbysti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )