Libnet.ro
UNICEF

05:15

Klaus Iohannis, despre furnizarea de arme Ucrainei: Livrarile de armament duc la amplificarea conflictului

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre furnizarea de arme Ucrainei: Livrarile de armament duc la amplificarea conflictului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la un post de televiziune, ca optiunea privind furnizarea de arme Ucrainei trebuie lasata pentru mult mai incolo deoarece livrarile de armament duc intotdeauna la. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, intalnire oficiala cu ministrul de Externe ucrainean, Pavlo Klimkin

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, miercuri dimineata, cu ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, aflat in vizita oficiala la Bucuresti. Potrivit sefului statului, cei doi au discutat despre resp.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu ministrul ucrainean de Externe: Sper ca armistitiul va fi respectat

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, marti, pe Ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, aflat in vizita oficiala la Bucuresti, seful statului exprimandu-si speranta ca intrarea in vigoare a.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu ministrul ucrainean de Externe, Pavlo Klimkin. Sper ca armistitiul din Ucraina sa fie respectat

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe Ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, aflat in vizita oficiala la Bucuresti. Seful statului si-a exprimat speranta ca intrarea.

Klaus Iohannis, intrebat despre activitatea serviciilor: Nu vorbim despre institutii oculte

Klaus Iohannis a declarat, joi, in cadrul unui interviu acordat Digi24, ca Parlamentului ar trebui sa adopte legile privind siguranta nationala. Totodata, raspunzand unei intrebari, seful statului a afirmat.

Klaus Iohannis: Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj transmis, luni, cu prilejul Adunarii Generale a Asociatiei Comunelor din Romania, ca dezbaterile despre descentralizare si regionalizare vor trebui reluate, de data aceasta mai temeinic, pornind de la un set de principii, nu de la calcule politice sau electorale.

Klaus Iohannis, mesaj pentru primarii de comune: Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, un mesaj primarilor de comune, in Adunarea generala a Asociatiilor Comunelor din Romania. Seful statului precizeaza ca dezbaterea despre descentralizare si.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru primarii din comune. Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, primarilor de comune, in Adunarea generala a Asociatiilor Comunelor din Romania, un mesaj in care precizeaza ca dezbaterea despre descentralizare si regionalizare.

Klaus Iohannis: Domnul Coldea ramane adjunct al SRI. Nu exista din partea mea o intentie de schimbare brusca

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, in aceasta seara, intr-un interviu pentru Digi 24, despre numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, dar si despre actualul director interimar al serviciului, Florian Coldea.

Klaus Iohannis, la Digi 24: Domnul Coldea ramane adjunct al SRI. Nu exista din partea mea o intentie de schimbare brusca

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, joi seara, intr-un interviu pentru Digi 24, despre numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, dar si despre actualul director interimar al serviciului, Florian Coldea. Totodata, seful statului a criticat Guvernul pentru proiectul de Cod Fiscal si a vorbit despre schimbarea majoritatii parlamentare.

Klaus Iohannis il propune oficial pe Eduard Hellvig la sefia SRI: Reprezinta garantia unui parcurs de europenizare pentru SRI. Despre SIE discutam altadata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, in cadrul unei declaratii de presa de la Palatul Cotroceni, ca a decis sa il propuna pe liberalul Eduard Hellvig in fruntea SRI, asa cum se zvonea in presa cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )