Libnet.ro
UNICEF

12:45

KLAUS IOHANNIS: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc in 6 decembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc in 6 decembrie

Situatia epidemiologica de la nivel national, unde trendul de crestere a numarului de infectari se pare ca va continua, nu este de natura sa il faca pe presedintele Klaus Iohannis sa decreteze starea de urgenta si sa amane astfel alegerile parlamentare programate de Guvern pentru 6 decembrie. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc. Nu putem functiona cu un Parlament fara puteri depline. Actul de votare, in sine, nu e mai periculos decat mersul la paine (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca alegerile parlamentare din 6 decembrie trebuie sa aiba loc, precizand ca daca numarul cazurilor de coronavirus va continua sa creasca, atunci campania electorala va.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile trebuie sa aiba loc. Nu putem sa continuam fara un Parlament cu puteri depline

Alegerile parlamentare, programate pe 6 decembrie, trebuie sa aiba loc, deoarece este nevoie de un Parlament cu puteri depline, a afirmat, astazi, la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis.

Iohannis: Alegerile trebuie sa aiba loc O pandemie nu este un ghinion, este o catastrofa

Presedintele Klaus Iohannis spune, intrebat despre oportunitatea organizarii alegerilor parlamentare, ca acestea trebuie sa aiba loc, pentru ca o democratie nu functioneaza fara alegeri. intrebat daca regreta vreo decizie luata impreuna cu Guvernul, Iohannis a afirmat: Cred ca s-au luat deciziile bune, dar o pandemie nu e o alegere politica si o pandemie nu e un ghinion, e o catastrofa care a venit peste noi, cu care trebuie sa traim pana gasim solutiile in a avea un vaccin sau tratament.

Traian Basescu, acuzatii dure la adresa lui Klaus Iohannis si Ludovic Orban: Fara scrupule, fara urma de mila!

Traian Basescu a criticat dur modul de gestionare a pandemiei de coronavirus in Romania si a declarat ca alegerile parlamentare pot avea loc pe 6 decembrie numai cu luarea unor masuri imediate privind limitarea cazurilor de COVID-19.

Klaus Iohannis a facut anuntul categoric. Ce se intampla cu alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri intr-o conferinta de presa, ce se va intampla cu alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cu cat am putea sa le amanam? Ce se intampla cu alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 Seful statului a anuntat miercuri ca alegerile parlamentare din 6 decembrie trebuie sa aiba loc. El sustine ca .

ORBAN: Pe 6 decembrie trebuie sa se tina alegerile parlamentare

Premierul Ludovic Orban a declarat ca alegerile parlamentare trebuie sa se tina in 6 decembrie, mentionand ca Guvernul a stabilit aceasta data legal si constitutional si legea care da dreptul Parlamentului sa stabileasca data scrutinului nu este inca in vigoare, conform Agerpres.

PeBloguri: PPU-sl a inceput strangerea de semnaturi pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Partidul Puterii Umaniste social-liberal) a lansat in strada campania de strangere de semnaturi pentru alegerile parlamentare, la monumentul Kilometrul zero din Bucuresti, in prezenta mai multor lideri ai partidului, alaturi de membri si sustinatori.

KELEMEN HUNOR: Nu trebuie amanate alegerile parlamentare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri ca alegerile parlamentare nu ar trebui amanate si a precizat in context ca nu este de acord cu inchiderea teatrelor, cinematografelor si restaurantelor, iar masurile sa fie luate acolo unde sunt focare de COVID-19, conform Agerpres.

Alianta USR-PLUS a inceput astazi strangerea de semnaturi pentru alegerile parlamentare

Alianta USR PLUS a inceput luni campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidatilor sai la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Sub sloganul O Romanie fara hotie, Alianta va strange semnaturile atat online, cat si in strada, conform news. ro.

KLAUS IOHANNIS: Abordarea politica este una, abordarea publica in situatia de pandemie trebuie sa fie una aplicata

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, astazi, la Palatul Cotroceni, despre diferenta dintre abordarea politica si cea a autoritatilor, legata de combaterea pandemiei COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )