Libnet.ro
UNICEF

16:15

Klaus Iohannis, din nou pe munte. Presedintele a ajuns pe cel mai inalt varf din Romania

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, din nou pe munte. Presedintele a ajuns pe cel mai inalt varf din Romania

Klaus Iohannis isi petrece weekendul la munte. Presedintele tarii a urcat pe varful Moldoveanu, acolo unde a stat de vorba cu turistii si s-a fotografiat cu ei. Nu este prima data cand. continuă pe Antena3

Anunt-surpriza de la Cotroceni: Fosta moderatoare B1 TV, Madalina Puscalau, numita in functia de purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis are un nou purtator de cuvant. Fosta moderatoare B1 TV Madalina Puscalau, actualmente Dobrovolschi, dupa ce s-a casatorit cu pilotul TAROM, Emil Dobrovolschi - n. r. ), a fost nu.

O profesoara de la un liceu de top din Bistrita a fost decorata de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a decorat miercuri 7 profesori de limba romana din tara. Printre ei se numara si Monica Halaszi, de la Colegiul National Liviu Rebreanu din Bistrita. Cei 7 profesori au primit ordinul Meritul pentru invatamant in grad de Cavaler.

Adrian Maniutiu, invitatie inedita pentru presedintele Klaus Iohannis

Impresionat de aptitudinile sportive ale presedintelui, Adrian Maniutiu i-a adresat o invitatie publica lui Klaus Iohannis: aceea de a se alatura cauzei campaniei Pedalam pentru Invictus. Adi.

Ce facea Klaus Iohannis pentru Carmen, in fiecare zi. Detalii inedite din viata cuplului prezidential

Tanar si indragostit, presedintele Klaus Iohannis pedala zilnic peste 120 de kilometri sa o vada pe Carmen, se arata intr-o carte care prezinta povestea de dragoste a celor doi. Pentru.

Victor Ponta: Klaus Iohannis trebuia sa lamureasca chestiunea armelor nucleare. in toate probleme importante, domnul presedinte tace (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis trebuia sa lamureasca chestiunea armelor nucleare, referindu-se la informatia ca SUA ar muta arsenalul nuclear din.

Victor Ponta: Klaus Iohannis trebuia sa lamureasca chestiunea armelor nucleare. in toate problemele importante, domnul presedinte tace (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis trebuia sa lamureasca chestiunea armelor nucleare, referindu-se la informatia ca SUA ar muta arsenalul nuclear din.

Klaus Iohannis: Ziua Limbii Romane este o sarbatoare a tuturor romanilor, a cetatenilor Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca Ziua Limbii Romane este o sarbatoare a tuturor romanilor din tara si din afara grenitelor, a cetatenilor Republicii Moldova, informeaza site-ul.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru ambasadorii romani: Trebuie sa asiguram securitatea nationala

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, miercuri, diplomatilor romani sa elaboreze un plan privind aprofundarea si extinderea Parteneriatului Strategic cu Statele Unite, precizand ca acesta.

Afla pe cine ajuta, de fapt, razboiul dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta, la Sinteza zilei, de la 21.00, la Antena 3

Te-ai intrebat vreodata pe cine ajuta, de fapt, razboiul dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta? La Sinteza zilei vei vedea de ce acest razboi ii ajuta in realitate pe amandoi. Tot la.

Alexandru Arsinel, pus din nou la incercare! Actorul a fost operat din nou, la coloana

Alexandru Arsinel a fost din nou incercat din punct de vedere al problemelor de sanatate, de data aceasta fiind operat la coloana, la un spital din Capitala, potrivit Libertatea. De la operatie,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )