Libnet.ro
UNICEF

01:06

Klaus Iohannis a discutat cu premierul italian despre perspectivele aderarii Romaniei la Schengen

B1 B1,
Klaus Iohannis a discutat cu premierul italian despre perspectivele aderarii Romaniei la Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, marti, cu premierul italian Matteo Renzi, despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen, informeaza Mediafax. Una dintre temele abordata de presedintele Klaus Iohannis la. continuă pe B1

FOTO. Presedintele Iohannis a discutat cu premierul italian despre aderarea la Schengen

Klaus Iohhannis, presedintele Romaniei, s-a intalnit, marti, cu premierul italian Mateo Renzi cu care a discutat despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Renzi a declarat ca aderarea tarii noastre este si in intereseul Italiei si al Uniunii Europene,mai ales in actualul context international .

FOTO. Klaus Iohannis, primit de presedintele italian Sergio Mattarella

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, luni, de presedintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella, la Palatul Quirinale din Roma. Pe agenda discutiilor celor doi sefi de stat se regasesc aderarea Romaniei la spatiul Schengen, colaborarea in cadrul UE si NATO, situatia comunitatii de romani din zona, sprijinirea parcursului european al Republicii Moldova.

Klaus Iohannis, intalnire cu Matteo Renzi. Premierul italian reitereaza sprijinul pentru aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intrevedere cu premierul italian Matteo Renzi, marti, in timpul vizitei oficiale pe care o efectuaza. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, de ambele.

Klaus Iohannis, in vizita oficiala in Italia luni si marti. Seful statului va fi primit de presedintele si premierul italian

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita oficiala in Italia luni si marti, seful statului avand programate intalniri cu omologul sau italian, premierul Matteo Renzi, presedintele Senatului si reprezentanti ai comunitatii romanesti.

Klaus Iohannis, in vizita oficiala in Italia, luni si marti

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, luni si marti, o vizita oficiala in Republica Italiana, el urmand sa fie primit de catre presedintele si premierul italian, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis, primit Palatul Quirinale din Roma de presedintele Italiei, Sergio Mattarella

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, luni, la Palatul Quirinale din Roma, de presedintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella. Cei doi sefi de stat au discutat despre aderarea la spatiul Schengen,.

Klaus Iohannis, primit la Palatul Quirinale din Roma de presedintele italian Sergio Mattarella

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, luni, la Palatul Quirinale din Roma, de presedintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella, cei doi avand convorbiri oficiale, in prezenta delegatiilor celor doua.

Madalina Puscalau lanseaza o carte despre dezbaterea finala Klaus Iohannis - Victor Ponta la editura Tritonic

Jurnalista Madalina Puscalau, fosta realizatoare la postul B1TV unde a moderat in noiembrie ultima dezbatere intre candidatii la fotoliul de la Cotroceni, Klaus Iohannis si Victor Ponta, lanseaza volumul Infruntarea finala, la editura Tritonic. Cartea are subtitlul Culisele confruntarii Klaus Iohannis - Victor Ponta si alte retete din bucataria politicii dambovitene. Madalina Puscalau a parasit in decembrie postul B1Tv unde realiza emisiunea Buna seara, Romania!.

Presedintele Klaus Iohannis, despre cazul romanului condamnat la moarte pentru trafic de droguri: Eu vorbesc si cu alti presedinti si ma rog de ei cu totii sa intervenim

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni, in cadrul vizitei sale oficiale in Italia, ca ca cere sprijinul si altor presedinti in cazul romanului Alexandru Gologan - condamnat la moarte, in Malaezia, pentru.

Presedintele Klaus Iohannis, despre necesitatea unei legi care sa asigure votul romanilor din diaspora: Este rolul meu sa aduc in dezbaterea publica acest subiect

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-o postare pe pagina sa de facebook, ca se impune existenta unei legi care sa asigure votul romanilor din diaspora. Acesta a subliniat ca va aduce in dezbatere publica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )