Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis s-a intalnit cu presedintele Parlamentului Republicii Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis s-a intalnit cu presedintele Parlamentului Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, astazi, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, si-a cerut scuze pentru atitudinea lui Igor Dodon fata de Romania. Ce raspunde Dodon

Seful Parlamentului de la Chisinau, Andrian Candu, si-a cerut scuze la Bucuresti pentru atitudinea presedintelui Igor Dodon fata de Romania.

Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, si-a cerut scuze pentru atitudinea lui Igor Dodon fata de Romania

Seful Parlamentului de la Chisinau, Andrian Candu, si-a cerut scuze la Bucuresti pentru atitudinea presedintelui Igor Dodon fata de Romania.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa atacul lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat la atacul dur lansat de Klaus Iohannis, dupa ce presedintele Romaniei a criticat PSD. Nu vorbesc. A vorbit presedintele destul. A venit suparat din.

Klaus Iohannis: Moldova e foarte aproape de sufletul meu. Sunt un prieten al Moldovei si o vad orientata spre Vest

Seful Legislativului de la Chisinau, Andrian Candu, s-a intalnit joi, 28 septembrie, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Demnitarii au trecut in revista ultimele evolutii si realizari privind agenda europeana a Republicii Moldova si alte aspecte de politica externa, dar si interna.

Trei sportivi romani de prestigiu, decorati de presedintele Klaus Iohannis

Trei sportivi romani vor fi decorati de presedintele Klaus Iohannis. Este vorba de Catalina Ponor, Marian Dragulescu si Larisa Iordache. Acesti vor fi decorati de presedinte ca urmare a meritelor.

Sageti dinspre Klaus Iohannis: Persoane urmarite penal nu pot conduce

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis, incercuit de reporteri, a raspuns mai multor intrebari care sunt pe buzele tuturor romanilor in perioada aceasta - justitie, DNA vs. Guvern, care sunt parghiile pe care le poate folosi Presedintele in restabilirea.

Klaus Iohannis a eliberat din functie sase magistrati. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat joi, sase decrete de eliberare din functie pentru magistrati din tara, judecatori si procurori. Anuntul a fost facut printr-un comunicat oficial al.

Declaratii de ultim moment de la Presedintie. Klaus Iohannis ii raspunde lui Tariceanu

Purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi, a declarat joi ca presedintele Klaus Iohannis a luat act de avizul CSM in cazul legilor justitiei, subliniind ca Guvernul si.

Klaus Iohannis: Sistemul educational din Romania este ingrijorator. Nu putem spune ca el ofera sanse egale tuturor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca situatia sistemului educational din Romania este in continuare ingrijoratoare, acesta neoferind sanse egale tuturor. Seful statului a mai subliniat si nevoia unei mai mari implicari a parintilor in relatia cu scoala.

Klaus Iohannis: Realitatea sistemului educational este in continuare ingrijoratoare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca educatia trebuie sa fie nucleul societatii romanesti, adaugand ca, din pacate, realitatea sistemului educational este in continuare ingrijoratoare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )