Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis face o vizita in R. Moldova, la o saptamana dupa numirea noului Guvern de la Chisinau

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis face o vizita in R. Moldova, la o saptamana dupa numirea noului Guvern de la Chisinau

Presedintele Klaus Iohannis face, marti si miercuri, o vizita oficiala in Republica Moldova, la aproape o saptamana dupa ce Parlamentul a votat Guvernul condus de Chiril Gaburici, seful statului avand pe. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis face o vizita oficiala in Republica Moldova, marti si miercuri

Presedintele Klaus Iohannis face, marti si miercuri, o vizita oficiala in Republica Moldova, la aproape o saptamana dupa ce Parlamentul a votat Guvernul condus de Chiril Gaburici, seful statului avand pe agenda convorbiri cu omologul moldovean, cu premierul, dar si cu liderii principalelor partide politice.

Klaus Iohannis va face marti si miercuri o vizita oficiala in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis va efectua marti si miercuri o vizita oficiala in Republica Moldova, in cadrul careia va avea intalniri cu omologul sau, Nicolae Timofti, cu premierul moldovean, Chiril Gaburici, cu.

Iohannis, in vizita oficiala in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, marti si miercuri, o vizita oficiala in Republica Moldova, la aproape o saptamana dupa ce Parlamentul a votat Guvernul condus de Chiril Gaburici. Seful statului are, pe agenda, convorbiri cu omologul moldovean, cu premierul, dar si cu liderii principalelor partide politice, informeaza Mediafax.

Programul vizitei lui Klaus Iohannis la Chisinau

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va intreprinde o vizita oficiala in Republica Moldova in perioada 24-25 februarie a. c. , la invitatia presedintelui Nicolae Timofti.

Primul presedinte european primit de Klaus Iohannis la Bucuresti: Rosen Plevneliev, presedintele Bulgariei

Presedintele Klaus Iohannis il primeste astazi, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau bulgar, Rosen Plevneliev, fiind primul lider european care efectueaza o vizita bilaterala in mandatul lui Iohannis. Dupa intalnirea cu seful statului roman, Rosen Plevneliev este asteptat de catre premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria.

UPDATE. Presedintele Klaus Iohannis l-a primit pe omologul bulgar, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a primit vineri, la Palatul Cotroceni, prima vizita a unui sef de stat de la preluarea mandatului de presedinte. La ora 10. 30, a inceput vizita oficiala in Romania.

Klaus Iohannis: investirea guvernului de la Chisinau cu votul comunistilor a fost o solutie de compromis

Varianta cea mai buna pentru Republica Moldova ar fi fost constituirea si investirea unui guvern format din partidele pro-europene. La aceasta concluzie a ajuns presedintele Romaniei Klaus Iohannis in cadrul unui interviu pentru Digi24.

Klaus Iohannis va participa marti la bilantul DNA: Sper ca partidele sa-si respecte angajamentul de a face mai simple procedurile care privesc cererile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), potrivit unui anunt facut pe Facebook. Cu aceasta ocazie, seful statului va sublinia din nou ca trebuie d.

Ce probleme majore ridica nominalizarea lui Eduard Hellvig de catre Klaus Iohannis la sefia SRI

Toate informatiile culese de HotNews. ro indica fara mari dubii ca presedintele Klaus Iohannis nu s-a consultat cu partenerii americani inainte de a face una dintre cele mai importante miscari: nominalizarea unui nou sef SRI. Americanii ar fi fost anuntati sec, cu putin timp inainte, ca va fi Hellvig. Surse interne si externe supra-confirma acest fapt. Si de ce s-ar fi consultat? Nu este Romania o tara independenta si suverana? De ce ar trebui sa-si dea americanii sau alti parteneri un acord prealabil? Atentie! Aici nu este vorba de un veto extern, ci de un gest elementar de curtoazie fata de partenerii strategici.

Klaus Iohannis: Lupta anticoruptie trebuie sa se duca cu toata hotararea. Si se duce

Lupta anticoruptie din Romania trebuie sa se duca cu toata hotararea, si se duce, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a mai spus ca Romania nu face reforma si lupta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )