Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis va participa marti la bilantul DNA: Sper ca partidele sa-si respecte angajamentul de a face mai simple procedurile care privesc cererile justitiei

B1 B1,
Klaus Iohannis va participa marti la bilantul DNA: Sper ca partidele sa-si respecte angajamentul de a face mai simple procedurile care privesc cererile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), potrivit unui anunt facut pe Facebook. Cu aceasta ocazie, seful statului va sublinia din nou ca trebuie d. continuă pe B1

Iohannis va merge, marti, la bilantul DNA

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat pe pagina personala de Facebook ca va participa, marti, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), unde va sublinia din nou ca trebuie depasite definitiv situatiile in care Parlamentul se opune anchetarii membrilor sai.

Klaus Iohannis face o vizita oficiala in Republica Moldova, marti si miercuri

Presedintele Klaus Iohannis face, marti si miercuri, o vizita oficiala in Republica Moldova, la aproape o saptamana dupa ce Parlamentul a votat Guvernul condus de Chiril Gaburici, seful statului avand pe agenda convorbiri cu omologul moldovean, cu premierul, dar si cu liderii principalelor partide politice.

Klaus Iohannis va face marti si miercuri o vizita oficiala in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis va efectua marti si miercuri o vizita oficiala in Republica Moldova, in cadrul careia va avea intalniri cu omologul sau, Nicolae Timofti, cu premierul moldovean, Chiril Gaburici, cu.

Klaus Iohannis face o vizita in R. Moldova, la o saptamana dupa numirea noului Guvern de la Chisinau

Presedintele Klaus Iohannis face, marti si miercuri, o vizita oficiala in Republica Moldova, la aproape o saptamana dupa ce Parlamentul a votat Guvernul condus de Chiril Gaburici, seful statului avand pe.

Iohannis va merge la bilantul DNA: Sa depasim situatii in care Parlamentul se opune anchetarii alesilor

Presedintele Klaus Iohannis anunta pe Facebook ca va participa, marti, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), unde va sublinia din nou ca trebuie depasite definitiv situatiile in care.

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre Parlament cu doar o zi inainte de a merge la bilantul DNA

Intr-un nou mesaj postat pe contul sau de Facebook, presedintele Klaus Iohannis, sustine ca Romania este deja un model si o sursa de inspiratie pentru alte tari in ceea ce priveste lupta anticoruptie.

DNA isi prezinta marti bilantul pe anul trecut. Conferinta va fi transmisa in direct, de la ora 11.00, pe adevarul.ro

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, va prezenta, marti, bilantul institutiei pe anul 2014. Printre cele mai importante, si in acelasi timp discutate anchete demarate anul trecut de procurori se numara dosarele Microsoft si Retrocedari ilegale, cel din urma ajungand deja pe masa judecatorilor. Bilantul DNA va putea fi urmarit in direct, pe adevarul. ro, incepand cu ora 11.

Klaus Iohannis: investirea guvernului de la Chisinau cu votul comunistilor a fost o solutie de compromis

Varianta cea mai buna pentru Republica Moldova ar fi fost constituirea si investirea unui guvern format din partidele pro-europene. La aceasta concluzie a ajuns presedintele Romaniei Klaus Iohannis in cadrul unui interviu pentru Digi24.

Klaus Iohannis: Trebuie sa depasim definitiv situatiile in care Parlamentul se opune anchetarii membrilor sai

Presedintele Klaus Iohannis considera ca Romania devine treptat model si inspiratie pentru alte tari in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei, aratand ca marti, cu ocazia prezentarii bilantului Directiei Nationale Anticoruptie, va sublinia ca ca trebuie depasite definitiv situatiile in care Parlamentul se opune anchetarii membrilor sai.

Doua luni cu Klaus Iohannis la Cotroceni: Presedinte-jucator, dar cu alt stil decat al lui Basescu

Klaus Iohannis implineste maine doua luni de la preluarea mandatului prezidential. Iohannis a preluat modelul de presedinte-jucator, dar a schimbat stilul, considera specialistii in politica interna. Presed.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )