Libnet.ro
UNICEF

06:45

Klaus Iohannis infirma faptul ca l-a invitat de Regele Mihai la investitura sa: Asa ceva nu se face la un dejun privat

B1 B1,
Klaus Iohannis infirma faptul ca l-a invitat de Regele Mihai la investitura sa: Asa ceva nu se face la un dejun privat

Klaus Iohannis nu l-a invitat pe Regele Mihai la investitura sa, asa cum a relatat presa miercuri, cand presedintele ales al Romaniei a participat la aniversarea Regelui, la Palatul Elisabeta. Liderul PNL a publicat. continuă pe B1

Klaus Iohannis dezmite ca l-a invitat pe Regele Mihai I la investitura sa

Presedintele ales Klaus Iohannis a dezmintit intr-un mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook faptul ca l-a invitat pe Regele Mihai I la ceremonia de investire in functia de presedinte al Romaniei.

VIDEO Klaus Iohannis, la Palatul Elisabeta, pentru un pranz privat cu Regele Mihai

Klaus Iohannis a venit, miercuri, la Palatul Elisabeta, unde este invitat la un pranz privat cu Regele Mihai I. Klaus Iohannis a fost intampinat la sosire de principesa Margareta, careia i-a oferit un buchet de flori, precum si de principele Radu. Iohannis le-a transmis ca aceasta invitatie este o mare placere si onoare.

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, invitat de Regele Mihai I la un pranz privat la Palatul Elisabeta

Regele Mihai isi serbeaza ziua de nastere la Palatul Elisabeta. Regele a iesit la balcon si a salutat multimea adunata in curtea Palatului. De la ora 13. 00, Regele il primeste pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, pe care l-a invitat la un pranz privat la Palatul Elisabeta.

Klaus Iohannis anunta ca nu l-a invitat pe Regele Mihai la ceremonia sa de investire, pentru ca pur si simplu asa ceva nu se face

Imi doresc foarte mult ca, in mandatul meu, relatia cu Casa Regala sa fie una institutionala si protocolara, nu de tip executiv sau de colaborare, declara Klaus Iohannis, dupa ce in urma cu o zi a participat, la Palatul Elisabeta, la un pranz privat cu Regele Mihai. Iohannis precizeaza, insa, ca unele institutii de presa au relatat ieri ca l-as fi invitat pe Regele Mihai la ceremonia mea de investire. ) Nu am adresat o astfel de invitatie pentru ca pur si simplu asa ceva nu se face.

Klaus Iohannis il invita pe Regele Mihai I la investitura sa

Castigatorul alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis l-a invitat pe regele Mihai I la investitura sa in functia de presedinte al Romaniei.

UPDATE. Klaus Iohannis il invita pe Regele Mihai la investitura sa

UPDATE - Presedintele ales, Klaus Iohannis, il invita pe Regele Mihai la ceremonie de investitura a sa in functia de presedinte. Invitatia vine dupa ce Iohannis a fost invitat, la randul sau, la o masa festi.

Regele Mihai isi serbeaza ziua la Palatul Elisabeta. La ora 13.00 il primeste pe Klaus Iohannis, presedintele ales

Regele Mihai isi serbeaza ziua de nastere la Palatul Elisabeta. Regele a iesit la balcon si a salutat multimea adunata in curtea palatului, apoi, de la ora 13. 00, il va primi pe noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis participa la un pranz privat cu Regele Mihai I

Klaus Iohannis a venit, miercuri, la Palatul Elisabeta, pentru a participa la un pranz privat cu Regele Mihai I si familia regala.

VIDEO. Klaus Iohannis participa la un pranz privat cu Regele Mihai I

Klaus Iohannis a venit, miercuri, la Palatul Elisabeta, pentru a participa la un pranz privat cu Regele Mihai I si familia regala.

UPDATE. Presedintele ales, Klaus Iohannis, a ajuns la Palatul Elisabeta, pentru a lua masa cu Regele Mihai

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a ajuns la Palatul Elisabeta, pentru a lua masa cu Regele Mihai, la invitatia Majestatii sale. ---Casa Regala si-a deschis portile pentru romanii care au vrut sa.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )