Libnet.ro
UNICEF

19:15

Klaus Iohannis anunta ca nu l-a invitat pe Regele Mihai la ceremonia sa de investire, pentru ca pur si simplu asa ceva nu se face

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis anunta ca nu l-a invitat pe Regele Mihai la ceremonia sa de investire, pentru ca pur si simplu asa ceva nu se face

Imi doresc foarte mult ca, in mandatul meu, relatia cu Casa Regala sa fie una institutionala si protocolara, nu de tip executiv sau de colaborare, declara Klaus Iohannis, dupa ce in urma cu o zi a participat, la Palatul Elisabeta, la un pranz privat cu Regele Mihai. Iohannis precizeaza, insa, ca unele institutii de presa au relatat ieri ca l-as fi invitat pe Regele Mihai la ceremonia mea de investire. ) Nu am adresat o astfel de invitatie pentru ca pur si simplu asa ceva nu se face. continuă pe Hotnews

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis: Nu l-am invitat pe Regele Mihai la ceremonia mea de investire

Klaus Iohannis, presedintele ales al romanilor, dezmite informatia aparuta in spatiul public potrivit careia acesta a lansat o invitatie catre Regele Mihai I de a participa la ceremonia de investire in functia de sef al statului.

FOTO Iohannis: Nu l-am invitat pe Regele Mihai la ceremonia mea de investire

Klaus Iohannis, presedintele ales al romanilor, dezmite informatia aparuta in spatiul public potrivit careia acesta a lansat o invitatie catre Regele Mihai I de a participa la ceremonia de investire in functia de sef al statului.

Klaus Iohannis dezmite ca l-a invitat pe Regele Mihai I la investitura sa

Presedintele ales Klaus Iohannis a dezmintit intr-un mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook faptul ca l-a invitat pe Regele Mihai I la ceremonia de investire in functia de presedinte al Romaniei.

Francois Hollande l-a felicitat pe Klaus Iohannis si l-a invitat la Paris

Francois Hollande, presedintele Frantei, l-a felicitat, miercuri, pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale de duminica, intr-o scrisoare care i-a fost inmanata de ambasadorul Frantei la Bucuresti. Iohannis a avut in cursul diminetii de miercuri o intrevedere cu ambasadorul Fratei la Bucuresti, care i-a inmanat mesajul de felicitare al presedintelui Frantei.

Klaus Iohannis infirma faptul ca l-a invitat de Regele Mihai la investitura sa: Asa ceva nu se face la un dejun privat

Klaus Iohannis nu l-a invitat pe Regele Mihai la investitura sa, asa cum a relatat presa miercuri, cand presedintele ales al Romaniei a participat la aniversarea Regelui, la Palatul Elisabeta. Liderul PNL a publicat.

Klaus Iohannis l-a invitat pe Regele Mihai la investitura sa

A fost sarbatoare la Palatul Elisabeta. Regele Mihai I si-a serbat ziua de nastere si onomastica la Palatul Elisabeta. Majestatea Sa a implinit, pe 25 octombrie, 93 de ani, asa ca Regele Mihai I i-a invitat pe.

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, invitat de Regele Mihai I la un pranz privat la Palatul Elisabeta

Regele Mihai isi serbeaza ziua de nastere la Palatul Elisabeta. Regele a iesit la balcon si a salutat multimea adunata in curtea Palatului. De la ora 13. 00, Regele il primeste pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, pe care l-a invitat la un pranz privat la Palatul Elisabeta.

Klaus Iohannis a fost provocat de Simona Halep. Vezi ce trebuie sa faca presedintele!

Simona Halep i-a facut o propunere inedita presedintelui ales al Romaniei, Klaus Iohannis. Halep l-a invitat pe Iohannis sa cante impreuna imnul Romaniei la meciul pentru Fed Cup, programat la Galati, in luna februarie.

VIDEO Klaus Iohannis, la Palatul Elisabeta, pentru un pranz privat cu Regele Mihai

Klaus Iohannis a venit, miercuri, la Palatul Elisabeta, unde este invitat la un pranz privat cu Regele Mihai I. Klaus Iohannis a fost intampinat la sosire de principesa Margareta, careia i-a oferit un buchet de flori, precum si de principele Radu. Iohannis le-a transmis ca aceasta invitatie este o mare placere si onoare.

Klaus Iohannis il invita pe Regele Mihai I la investitura sa

Castigatorul alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis l-a invitat pe regele Mihai I la investitura sa in functia de presedinte al Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )