Libnet.ro
UNICEF

19:15

Klaus Iohannis se intalneste cu membrii Comisiei de la Venetia

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis se intalneste cu membrii Comisiei de la Venetia

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu delegatia Comisiei de la Venetia, discutiile urmand sa vizeze si modificarile la Codurile penale. Potrivit agendei. continuă pe Antena3

Iohannis, la discutiile cu raportorii Comisiei de la Venetia: PSD legifereaza intr-un mod defectuos, extrem de nociv. OUG-urile au creat noi vulnerabilitati la adresa independentei sistemului judiciar

Presedintele Klaus Iohannis a primit la Cotroceni o delegatie a Comisiei de la Venetiapentru discutii despre efectele celor cinci Ordonante de Urgenta adoptate de Guvernul PSD-ALDE in domeniul Justitiei.

Blocaj in PSD: Klaus Iohannis ii respinge pe noii ministri propusi

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o scurta conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a vorbit despre propunerile de noi ministri facute de PSD. Presedintele Klaus Iohannis i-a respins pe cei trei ministri propusi de PSD. in opinia sa, acestia nu sunt potriviti pentru functia de ministru. Seful statului a spus ca a [] .

Tudorel Toader, intalnire cu membrii Comisiei de la Venetia. Ce s-a discutat

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a avut o intrevedere miercuri, la sediul Ministerului Justitiei, cu delegatia Comisiei Europene pentru Democratie prin Drept Comisia de la Venetia), compusa din doamna Claire.

Chirieac, teorie-soc: Klaus Iohannis, victima unei capcane

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis nu va intra in turul doi al alegerilor prezidentiale din acest an, lupta ducandu-se atunci intre candidatul PSD si Dacian.

Klaus Iohannis a acceptat ministrii interimari propusi de premier

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat miercuri ministrii interimari propusi de premierul Viorica Dancila, astfel ca Ana Birchall, Eugen Teodorovici si Radu Stefan Oprea vor prelua temporar ministerele Justitiei, Fondurilor Europene si Romanilor de pretutindeni.

Klaus Iohannis a semnat decretele pentru interimatele la Justitie, Fonduri europene si diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele privind demisiile din Guvern ale lui Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero si pentru numirea de interimari in locul acestora.

Klaus Iohannis a semnat decretele: Anunt de ultima ora de la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, mai multe decrete de promulgare a unor acte normative. Potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale , printre decretele semnate de seful statului.

Legea care le permite medicilor ce predau la universitati si membrilor unui ONG condus de Irinel Popescu sa se pensioneze la 70 de ani: Emanuel Ungureanu ii cere public lui Klaus Iohannis sa o conteste la CCR

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, ii cere public presedintelui Klaus Iohannis sa conteste la Curtea Constitutionala legea care le permite medicilor ce predau la universitati, membrilor Academiei Romane si ai Academiei de Stiinte Medicale - un ONG condus de Irinel Popescu, cercetatorilor stiintifici si medicilor cu doctorat sa se pensioneze, la cerere, la 70 de ani. Legea a fost adoptata de Parlament si e constestata puternic de o parte dintre medicii din spitale.

Presedintele Klaus Iohannis: Aceasta remaniere e un fel de farsa. Nu o accept asa cum a fost propusa

Klaus Iohannis iese la rampa, in scandalul numirii ministrilor. Presedintele a refuzat remanierea guevernamentala. Acesta sustine ca va lua act de demisiile celor treiministri - Tudorel Toader, Rovana Pl.

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa de la ora 17

Klaus Iohannis iese la rampa, in scandalul numirii ministrilor. Presedintele va sustine o declaratie la ora 17. 00, pe care o veti putea urmari in direct la Antena 3. Premierul l-a sunat astazi pe Iohannis,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )