Libnet.ro
UNICEF

19:00

Klaus Iohannis, intalnire cu Joseph Daul. Seful statului participa joi la summit-ul PPE si la reuniunea Consiliului European

B1 B1,
Klaus Iohannis, intalnire cu Joseph Daul. Seful statului participa joi la summit-ul PPE si la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa participe joi la summit-ul Partidului Popular European si la reuniunea informala a Consiliului European, dupa ce a efectuat, marti, o vizita oficiala in Franta unde a. continuă pe B1

Klaus Iohannis, intalnire cu Joseph Daul

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va participa, joi, la summit-ul Partidului Popular European si la reuniunea informala a Consiliului European, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, intalnire cu romanii din Paris: Ce s-a intamplat in noiembrie la vot nu mai trebuie sa se intample

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti seara, cu reprezentantii comunitatii din Paris, in timpul vizitei oficiale in Franta. Klaus Iohannis a fost alaturi de sotia sa in prima vizita oficiala a.

Klaus Iohannis, intalnire cu romanii din Paris: Ce s-a intamplat in noiembrie la vot nu mai trebuie sa se intample (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti seara, cu reprezentantii comunitatii din Paris, in timpul vizitei oficiale in Franta. Klaus Iohannis a fost alaturi de sotia sa in prima vizita oficiala a.

Incident de protocol pe aeroportul din Paris in timpul vizitei oficiale efectuate de Klaus Iohannis in Franta (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a sosit, marti, in Paris, acolo unde urmeaza sa aiba intrevederi cu presedintele francez Francois Hollande si cu premierul Manuel Valls. Seful statului a avut un mic incicdent la.

Incident de protocol pe aeroportul din Paris in timpul vizitei oficiale efectuate de Klaus Iohannis in Franta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sosit, marti, in Paris, acolo unde urmeaza sa aiba intrevederi cu presedintele francez Francois Hollande si cu premierul Manuel Valls. Seful statului a avut un mic incident la.

Klaus Iohannis spera ca discutiile din viitoarea misiune a FMI vor reflecta progrese mai semnificative

Presedintele Klaus Iohannis a primit luni, la Palatul Cotroceni, misiunea delegatiei comune a FMI, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale. Seful statului si-a exprimat speranta ca, in contextul viitoarei.

Klaus Iohannis, discurs in fata Parlamentului: Un nou pachet de legi privind alegerile, votul din diaspora si finantarea partidelor pana la finalul sesiunii parlamentare. / In decursul acestei sesiuni voi prezenta Parlamentului Strategia Nationala de Apa

Presedintele Klaus Iohannis isi propune ca pana la finalul actualei sesiuni parlamentare sa avem un nou pachet de legi privind alegerile, votul din diaspora, finantarea partidelor, a declarat luni seful statului, in primul sau discurs in fata Parlamentului. Iohannis si-a anuntat si disponibilitatea de a media teme sensibile, unde lipsa unui dialog a condus la blocaj, o asemenea tema fiind legea securitatii cibernetice, a precizat el. Presedintele a mai anuntat ca in decursul acestei sesiuni voi prezenta Parlamentului Strategia Nationala de Aparare, in conformitate cu Legea fundamentala.

Klaus Iohannis se intalneste luni cu delegatia FMI

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, cu delegatia Fondului Monetar International, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, la doua ore dupa ce seful statului se va adresa Parlamentului, intr-un mesaj pe.

Conferinta de presa comuna Klaus Iohannis - Francois Hollande/ Iohannis a cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen/ Hollande: Anul 2018 este centenarul Romaniei moderne, iar in Franta vom avea o mare mobilizare pentru a celebra acest moment

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Franta, a sustinut marti o conferinta de presa comuna cu presedintele francez Francois Hollande. Am solicitat sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen. Am exprimat speranta ca o decizie va putea fi luata cit mai repede, a afirmat presedintele roman. Cu privire imaginea Romaniei si a comunitatii de romani in Franta, Iohannis a precizat ca a solicitat presedintelui Hollande sprijin in combaterea oricarui discurs ce reduce o relatie solida la clisee. La randul sau, presedintele francez a precizat, cu privire la subiectul sensibil al romilor, ca de ceva timp exista o cooperare politieneasca foarte stransa intre cele doua tari, iar aceasta mobilizare va fi continuata. Hollande a mai spus ca anul 2018 il dorim foarte bine marcat, pentru ca este centenarul Romaniei moderne, iar in Franta vom avea o mare mobilizare pentru a celebra acest moment. HotNews. ro a transmis declaratiile celor doi sefi de statVezi in articol imagini de la primirea oficiala a presedintelui roman Klaus Iohannis la Palatul Elysee.

Conferinta de presa comuna Klaus Iohannis - Francois Hollande/ Iohannis a cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen/ Hollande: Anul 2018 este centenarul Romaniei moderne, vrem sa avem o puternica mobilizare pentru a celebra acest moment

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Franta, a sustinut marti o conferinta de presa comuna cu presedintele francez Francois Hollande. Am solicitat sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen. Am exprimat speranta ca o decizie va putea fi luata cit mai repede, a afirmat presedintele roman. Cu privire imaginea Romaniei si a comunitatii de romani in Franta, Iohannis a precizat ca a solicitat presedintelui Hollande sprijin in combaterea oricarui discurs ce reduce o relatie solida la clisee. La randul sau, presedintele francez a precizat, cu privire la subiectul sensibil al romilor, ca de cateva luni exista o cooperare politieneasca mult mai stransa intre cele doua tari si ca doreste reglementarea acestei chestiuni cu fermitate, dar intr-un spirit umanitar. HotNews. ro a transmis declaratiile celor doi sefi de statVezi in articol imagini de la primirea oficiala a presedintelui roman Klaus Iohannis la Palatul Elysee.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )