Libnet.ro
UNICEF

19:45

Klaus Iohannis, interviu pentru La Repubblica: Este necesar un Guvern de centru-dreapta. Romania vrea o Europa puternica

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, interviu pentru La Repubblica: Este necesar un Guvern de centru-dreapta. Romania vrea o Europa puternica

Romania este o democratie solida care doreste o Europa puternica, afirma presedintele-ales, Klaus Iohannis, intr-un interviu acordat ziarului La Repubblica, pledand pentru unitate, pentru implementarea programului sau politic si subliniind ca este necesar un Guvern cu politici de centru-dreapta, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, in La Repubblica: Este necesar un Guvern de centru-dreapta. Romania vrea o Europa puternica

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a declarat intr-un interviu acordat ziarului italian La Repubblica ca Romania este o democratie solida care doreste o Europa puternica, pledand pentru unitate, pentru implementarea programului sau politic si subliniind ca este necesar un Guvern cu politici de centru-dreapta. Au trecut 25 de ani au fost succese si insuccese, acum sa privim spre viitor. Situatia complexa dintre Est si Vest necesita o actiune europeana comuna. Iar eu sunt increzator intr-un parteneriat din ce in ce mai amplu cu Italia.

Klaus Iohannis, interviu pentru Welt am Sonntag: Romania isi poate asuma un important rol stabilizator. Sunt sigur ca pot construi o relatie buna cu Viktor Orban

Intr-un interviu acordat cotidianului german Welt am Sonntag, Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a declarat ca Romania trebuie sa joace un rol sporit in regiune, nu sa ramana doar un simplu membru al comunitatii occidentale. Romania isi poate asuma un important rol stabilizator, a declarat Klaus Iohannis. Presedintele ales a mai spus ca Romania nu trebuie sa ramana doar un simplu membru al comunitatii occidentale.

Iohannis, in La Repubblica: Este necesar un Guvern de centru-dreapta

Romania este o democratie solida care doreste o Europa puternica, afirma presedintele-ales, Klaus Iohannis, intr-un interviu acordat ziarului La Repubblica, pledand pentru unitate, pentru implementarea programului sau politic si subliniind ca este necesar un Guvern cu politici de centru-dreapta.

Klaus Iohannis: Alegerile din Moldova arata ca majoritatea electoratului doreste o continuare accelerata a parcursului european al tarii

Presedintele ales Klaus Iohannis afirma, intr-un comunicat de presa, ca rezultatul alegerilor din Republica Moldova este limpede: electoratul isi doreste un guvern reformist, decis sa continue efortul de modernizare in sens european a Republicii Moldova.

Klaus Iohannis, perceput in Germania ca opusul lui Viktor Orban

Cotidianul german Die Welt publica in editia sa de duminica un interviu cu presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis. Discutia dintre Iohannis si jurnalistii germani a atins si problema relatiilor dintre.

Care este ADEVARATUL motiv pentru care Klaus Iohannis pleaca in America. Iata cu CINE se intalneste in SUA

Presedintele ales, Klaus Iohannis, si-a prezentat demisia marti din functia de primar al Sibiului, iar pana pe 22 decembrie, cand va depune juramantul pentru cea mai importanta functie in stat, isi va.

Klaus Iohannis isi da DEMISIA. Cine va veni in locul lui la Primaria Sibiului

Astazi este ultima zi a lui Klaus Iohannis in calitate de primar al Sibiului. Iohannis trebuie sa renunte la functia de edil pentru a o prelua pe cea de presedinte al Romaniei. Dupa ce isi va depune demisia, co.

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va merge la parada militara dedicata Zilei Unirii de la Alba Iulia

Romanii se pregatesc pentru marea parada militara dedicata Zilei Unirii si la Alba Iulia. Acolo va ajunge si presedintele ales, Klaus Iohannis. 1 decembrie este ziua noastra, a tuturor, oriunde ne-am.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua romanilor de pretutindeni: Vom cladi impreuna acel loc in care ne vom bucura sa traim, nu din care vom fi tentati sa plecam

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Romanilor de Pretutindeni, sarbatorita pe 30 noiembrie. Dupa ani de dezamagiri si nereusite, le spun astazi romanilor de pretutindeni ca vom cladi impreuna acel loc in care ne vom bucura sa traim, nu din care vom fi tentati sa plecam. Oricat de greu ar fi, oricat de mult timp ar lua si mai ales oricate sacrificii ar cere, vom intari in societatea romaneasca ceea ce este de asezat, cu viziune, cu calm si rabdare: legea, increderea in institutii, valorile democratice, traditiile, toleranta si respectul pentru munca si carte, afirma Iohannis in mesaj.

Autograful in original al lui Klaus Iohannis, vandut pe internet cu 100 de euro!

Dupa ce a beneficiat de o sustinere incredibil de mare din partea romanilor in campania pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, pe care l-a si castigat de altfel, Klaus Iohannis a devenit cel mai iubit presedinte european, iar mai nou, autograful sa in original este scos la licitatie pe internet!.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )